Tema de Viquipèdia:La taverna/Propostes

Amants dels articles d'esports, entessos del tema o simples afeccionats a millorar infotaules

4
Resum per Paucabot

Demanda d'opinions respecte de les infotaules d'esports.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Teniu l'oportunitat i el deure d'ajudar amb el vostre coneixement en aconseguir les millors infotaules de totes les Wikipedies. NO HO DESAPROFITEU !!

He començat a estudiar com s'haurien de millorar, homogeneïtzar i wikidatificar les infotaules sobre el tema.

He encetat una pàgina on anar incorporant les propostes, els canvis fets i l'evolució de tot plegat. A banda d'una introducció del tema "homogeneïtzar infotaules" per als que no el coneguin, la primera feina que he fet ha estat preparar un diagrama Entitat-Relació per tenir clar els elements d'aquesta temàtica, què tenim, què ens falta i, en definitiva tenir un mapa de l'estat de tot plegat. Al costat del diagrama hi ha un relat del contingut pels que no estiguin habituats amb aquesta tècnica.

Us vull demanar dues coses molt simples per aquesta primera fase:

  • valideu / aporteu / proposeu / discutiu si és correcte el que es recull al model (aquí cal gent que entengui d'esports i/o que tinguin sentit comú)
  • Afegiu a la llista altres infotaules que se m'hagin passat per alt.
  • Ara NO CAL que digueu quins paràmetres hauria de tenir cadascú, ni quines propietats s'haurien d'agafar de Wikidata ni que us poseu a canviar les infotaules per a fer-les millor. Això ja arribarà.

Algun dubte ?,

Doncs espero els vostres comentaris a la corresponent pàgina de discussió.

Paucabot (discussiócontribucions)
Medol (discussiócontribucions)

El que puc entendre em sembla molt bé, fins que no ho vegi fet no seré capaç de fer massa aportacions. A priori em sembla que la infotaula organització i la infotaula persona podrien assumir la major part de les infotaules actuals relacionades amb l'esport. Per mi, endavant.

Tiputini (discussiócontribucions)

En principi tal com planteges l'organització esportiva em sembla correcta i no hi veig mancances. Entenc que més endavant caldrà unificar el que ja hi ha fet i és quan sorgiran els dubtes. Compta amb mi.