Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Icona esquerra en infotaules

4
Resum per Paucabot

Inici del debat sobre les icones a les infotaules amb Amadalvarez

Amadalvarez (discussiócontribucions)

EI, company. He vist que has posat unes icones al·lusives a la temàtica a l'esquerra de la capçalera de les infotaules. No et diré que em desagradin, però ja hi havia (algunes menys estètiques, cert) i em va costar una feinada treure-les totes, perquè venien de tradicions ancestrals i alguns creadors els hi tenien estima.

El motiu principal per no conservar-les era que es podia generar un batibull d'opinions sobre "fins a on segmentar" la representació. Veig que has fet servir només una icona per infotaula, però jo em vaig trobar -a persona- diferents icones segons professió. De fet, vaig fer la plantilla:Infotaula_persona/icones per assignar segons el cas, actualment en desús. Com que, per exemple, "infotaula d'organitzacions" és d'un ús molt universal, d'aquí a poc tindrem gent queixant-se que ETA no té una icona adient o que The Beatles no són una persona.

El segon motiu és la ubicació. L'esquerra acostuma a estar utilitzat per una icona referida al guardó més destacat que hagi rebut la persona/organització. És cert que està poc regulat i aquí tenim feina pendent per aconseguir un acord. Però tal com està, si mires qualsevol Creu de Sant Jordi, veuràs l'efecte acumulatiu poc estètic.

El meu suggeriment seria no embolicar-se i no posar res (l'opció que jo vaig triar, clar), en part perquè també tenim gent que era de la tendència minimalista. Ara bé, si creus que s'han de mantenir, optaria per:

  • Posar-les a la dreta que no tenen conflicte amb les de guardons.
  • No les hi fixaria amb codi, sinó que faria servir el paràmetre "icona_dreta" que fa el mateix servei i així a qui no li agradi que ETA tingui un edifici institucional que li posi el que vulgui.
  • Reciclaria la plantilla comuna que hi vaig fer (anomenant-la, per exemple "icones infotaules" alineant-la amb la de "colors infotaules") i així concentrem el punt de debat en lloc de tenir escampat.
  • Ja em diràs, Salut !
Paucabot (discussiócontribucions)

Bon dia, Amador.

El motiu pel qual vaig afegir les icones és per identificar, a primer cop d'ull, de què estàvem parlant. Sense llegir una sola lletra, ja et pots fer una idea de què xerra l'article i això crec que és un bon començament. Dit això, ja havia detectat aquests problemes que dius: la icona d'organització no m'acabava d'agradar i {{Infotaula músics}} hauria de tenir una icona pròpia.

Per tot el que coment, clar que m'agradaria que es mantenguessin, però potser podríem demanar més opinions a Plantilla Discussió:Infotaula persona#Icona, per exemple.

Coses concretes:

Pau.

Paucabot (discussiócontribucions)