Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

Com penjar els articles ?

6
Darrera edició del resum per Marcoficial 19:16, 9 nov 2016 fa 7 anys

el tinc penjat l'article de Joaquim Abadal?

Necessit-ho ajuda, gràcies.

Marcoficial (discussiócontribucions)

Estic fent un treball on passo diferent biografies, però no ser com es fa perquè se'm quedin penjats, se'm queden a proves o a discussió i m'estic fent un embolic.

Gràcies.

ESM (discussiócontribucions)

He fet una ullada a les teves contribucions i el millor és que vagis elaborant els articles a la teva pàgina de proves i sobretot hi afegeixis referències abans de "penjar-los" (fer que estiguin disponibles per a tothom). Hauries de fer una ullada al Bus turístic, i també a l'ajuda sobre com incorporar referències als articles. Quan tinguis un article acabat, el pots "penjar" tot reanomenant-lo. Ànims!

Marcoficial (discussiócontribucions)

Graciès ESM

ESM (discussiócontribucions)

@Marcoficial, has creat els articles de Joaquim Abadal i Calderó, Joaquim Abadal Calderó i Antoni Alabau i Quingles. Per saber si has creat un article només l'has de buscar, però de totes maneres jo et demanaria que no els fessis tant curts i mancats de referències (no serveix crear un apartat de bibliografia i posar-hi el llibre que has consultat, les referències s'han d'incardinar al text). A més, la redacció hauria de ser més fluïda. Potser t'aniria bé mirar-te alguna altra biografia (Cristòfor Colom, per exemple) per fer-te una idea sobre com haurien de ser i com hauria de ser el llenguatge. Ànims!

Enric (discussiócontribucions)

Bé, tampoc cal que vagis a mirar l'article sobre el Colom, que no cal que hi dediquis tota la vida Però un article com Lluís Muncunill i Parellada també seria una bona referència...

Marcoficial (discussiócontribucions)

Gràcies ESM, tinc moltes persones per entrar i les primeres tinc poc contingut, n'hi han d'altres que ja ho fare més llarg. Ara ja hi han referències també.