Tema de Viquipèdia:La taverna/Novetats

Mapes estàtics nous en plantilla Indret

8
Amadalvarez (discussiócontribucions)

Alguns recordareu que varem fer una prova amb mapes dinàmics per substituir a les tradicionals imatges de mapes polítics dins algunes infotaules. Per consum i perquè tenia alguns problemes de presentació en l'APP, es va instal·lar només en els que eren "patrimoni de la Humanitat".

Bé, doncs ara hi ha un nou gadget que genera un mapa estàtic en una imatge amb les coordenades i el zoom que vulguis. De moment està instal·lada a la plantilla Indret.

Si algú vol saber més, l'eina es diu {{Graph:Street map with marks}}. Té moltes opcions i paràmetres i per facilitar el seu ús en els casos més habituals, he fet una plantilla que s'anomena {{crea mapa graph wd}} que la invoca.

Paucabot (discussiócontribucions)

Bona feina, Amador. Com es pot posar més poc zoom per defecte? He mirat els dos articles més antics que l'usen, Canigó i Croscat i potser els convendria ...

Amadalvarez (discussiócontribucions)

@Paucabot amb el paràmetre |zoom =  a nivell d'article, o canviant-lo a nivell de la plantilla {{indret}} que ara té 10 per defecte. Recorda: 1=món, 16=carrer. Com que ara mateix cap article té zoom, m'agradaria trobar un criteri fiable per a canviar-lo dins la {{indret}} enlloc de tenir un valor fixe per defecte.

Paucabot (discussiócontribucions)

No veig gens senzill trobar un criteri variable. De moment, crec que davallaria un parell de números al número fix fins al 6 o al 7.

En tot cas, i respecte del mapa dinàmic, perdem una funcionalitat important: per a Croscat, per exemple, la persona que viu a Olot necessita un zoom diferent que la que viu a Palma (per no dir a San Francisco).

Amadalvarez (discussiócontribucions)

@Paucabot Cert, havia pensat mirar de obrir una pantalla amb el mapa dinàmic si hom clica sobre l'estàtic. Més car, però només si es demanda.

Paucabot (discussiócontribucions)

De moment, baix el zoom a 7. Va bé?

Amadalvarez (discussiócontribucions)

No news, good news. Ja es queixarà qui no estigui d'acord.

Paucabot (discussiócontribucions)

Fet.

Resposta a «Mapes estàtics nous en plantilla Indret»