Tema de Viquipèdia Discussió:Baixa per inactivitat d'administradors

Pere prlpz (discussiócontribucions)

La política no especifica si demanarem als stewards que deixin de vigilar l'activitat dels nostres administradors o no.

Si s'aplica activament aquesta política no s'arribaran a complir mai les condicions de Meta per donar de baixa un administrador, perquè molt abans n'haurem demanat localment la baixa, de manera que el fet que ens segueixin vigilant no ens afectarà. Ara bé, en el cas improbable que els nostres buròcrates deixin de ser actius (com ha passat a temporades amb els verificadors de comptes d'usuari) i el procés de revisió local quedi aturat, seria bo que el procés de Meta continués com a mesura de seguretat.

Aleshores proposo que el procés de Meta segueixi actiu per si de cas, i que això s'aprovi juntament amb el procés local que estem discutint.

Paucabot (discussiócontribucions)

D'acord. També ho podem explicitar.

Vriullop (discussiócontribucions)

La política de Meta és aplicable als wikis que no tinguin cap política al respecte, sigui més o menys restrictiva. De m:Admin activity review/ca: "els wikis on els stewards no faran notificacions ni cap acció de retirada són... Wikis amb un procés de revisió actualment actiu". Només amb la inclusió justificada de ca.wiki a la pàgina m:Admin activity review/Local inactivity policies n'hi ha prou. Si el procés de revisió local no es mostrés actiu, els stewards poden decidir treure'ns de la llista. Per cert, és recomanable la lectura de les polítiques en vigor en altres wikis per agafar idees.

Paucabot (discussiócontribucions)
Resposta a «Aturar o no el sistema de Meta»