Tema de Usuari Discussió:Kippelboy

Enric (discussiócontribucions)

És una empresa coneguda, però jo no en tinc cap llibre que en parli, o no que jo sàpiga. El que sí que tinc és El món en jocs, d'Oriol Comas i Coma (RBA / La Magrana, 2005), que és una mena d'enciclopèdia dels jocs de taula, i de tant en tant parla una mica dels qui els han editat, però no hi he sabut veure res sobre Falomir.

Kippelboy (discussiócontribucions)

@Enric ok gràcies igualment. Només volia afegir a l'entrada alguna llista dels principals jocs mítics que han fet :P

Enric (discussiócontribucions)

He vist que a la seva web tenen un catàleg amb els productes que venen ara, però no hi ha un històric. Suposo que ja l'has vist. Suposo que també has vist la secció «Quiénes somos». El que m'ha fet gràcia és aquest blog on parla dels «10 millors jocs de taula» que ha plagiat l'empresa, on destaca la versió falomírica del Trivial Pursuit: els drets d'autor anaven molt cars . Ara bé, el que em sobta és que no parlin de l'Intelect, que és una còpia descarada de l'Scrabble.

Kippelboy (discussiócontribucions)

@Enric no coneixia tot aquest historial de còpies. Boníssim! Gràcies pels enllaços. Encara ric

Enric (discussiócontribucions)

Suposo que ja t'ha passat l'atac de riure. Esperem-ho! He vist a la infotaula que parlava del sector «Toys». He entrat a Wikidata per catalanitzar-ho per «Joguines» però he vist que ja existia «Joguina». Puc entrar la forma plural del mot existint ja la singular? Es poden enllaçar d'alguna manera? Ja veus que no domino gaire/gens això del wikidata...

Kippelboy (discussiócontribucions)

@Enricara ho miro. El tema dels plurals jo tampoc ho domino. Potser @Amadalvarez ens pot donar un cop de mà. Jo miraré de traduir el singular descriptiu i ell que faci això dels plurals si ho creu convenient. Merci!

Amadalvarez (discussiócontribucions)

@Enric@Kippelboy Ni idea del tractament que cal donar als plurals a WD. Segur que hi ha una norma per algun lloc, però la desconec. La única cosa que tenim controlada (no té res a veure amb el que parlem) és el plural de les unitats de mesura que, juntament amb les seves abreviacions, es troba a mòdul:wikidata/Units. Potser el @KRLS coneix alguna cosa, ja que ell va estar més a l'etapa de creació. Sorry

KRLS (discussiócontribucions)