Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Eliminació apartats i fotografies

3
Resum per Paucabot

Dubtes sobre els continguts d'un article

Pausas78 (discussiócontribucions)

No acabo d'entendre l'eliminació dels apartats de l'article del Rocío (ara està molt pitjor) i de les fotografies, em pot dir quin defecte té la fotografia de la primera commemoració del Rocío i de l'any 2016? l'enciclopèdia lliure? moltes gràcies

Paucabot (discussiócontribucions)

L'article és curt i no hi cabien tantes imatges. En tot cas, he posat l'enllaç a la categoria de Commons on hi ha totes les fotos que has carregat.

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Hola @Pausas78: sóc un dels coordinadors del Viquiprojecte:Cornellà de Llobregat. Els canvis que ha fet en Paucabot són més que correctes; l'article tenia apartats curricumulescs i no enciclopèdics (tots els noms de la junta, membres, etc. no són admissibles a la Viquipèdia), i d'altres com els símbols que estaven directament trets de la pàgina de l'Hermandad i que, per tant, no representen una font fiable externa i objectiva.

Si l'article creix progressivament amb un apartat sobre la seva història en què s'incloguin referències de llibres, publicacions, etc. als seus símbols, llavors sí que és raonable anar afegint més imatges. Ara per ara, la caixa final de l'article que redirigeix a Commons és adequada si es vol observar més imatges lliures.

Parlaré amb l'Oriol Torras per a poder-vos ajudar més amb aquests dubtes que pugueu anar tenint mentre els feu. Moltes gràcies per l'esforç que fas, al principi hi ha conceptes que costen d'entendre però t'animo a seguir editant sobre la ciutat. Salut!