Tema de Usuari Discussió:Vriullop/Fitxer de Discussions Estructurades 1

Medol (discussiócontribucions)

He anat treballant això dels monuments. He seguit el criteri que em vas comentar, tots porten la categoria "Patrimoni monumental de..." i alguns també la categoria "Monuments històrics de..." Voldria eliminar la categoria que ja no es farà servir, però què creus que hem de fer amb aquests? Entenc que si no estan a la llista no són monuments protegits, potser perquè ha canvia la protecció o perquè no ho han estat mai, i per tant se'ls pot treure la categoria i l'identificatiu de bcil. Et sembla?

Vriullop (discussiócontribucions)

Aquests casos continuen estant a Llista de l'art públic de Barcelona. Hi ha una diferència de criteri entre l'ajuntament i la Generalitat. Pel que m'ha semblat, a IPAC només s'inclouen grups escultòrics quan hi ha intervingut un arquitecte. Potser sí que són BCIL però deuen ser béns mobles en lloc de béns immobles. Millor tractar-los com art públic amb la {{Infotaula d'obra artística}} i la categoria d'escultures, fora de les categories de patrimoni monumental.

A les llistes de Barcelona hi ha més casos d'aquests però els he deixat pendents per més endavant per pensar si val la pena incloure'ls en alguna subllista mixta, per exemple "monuments i art públic del Parc de la Ciutadella". Vista la feina que ha suposat la revisió de Barcelona, de moment es queden com estan fins la propera revisió.

Per altres casos que són realment baixes a IPAC, es pot omplir el paràmetre "designacio1_baixa" amb la data de l'any i queda identificat com a "Antic Bé..."

Medol (discussiócontribucions)

Gràcies!

Medol (discussiócontribucions)
Vriullop (discussiócontribucions)

Fet. No sé per què em vaig saltar l'Eixample.

Resposta a «Monuments a Barcelona»