Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Vriullop/Fitxer de Discussions Estructurades 1

un mòdul, que crida un mòdul, que..... m'he fotut en un jardí.

3
Amadalvarez (discussiócontribucions)

Hola. He copiat la {{SPARQL}} per poder descriure crides a una query dins una discussió (pots veure ex. a Plantilla Discussió:Infotaula persona#Per_esportistes). No m'ha donat cap problema tot i que he hagut de copiar una plantilla i un mòdul més.

Ara bé, al final crida la {{Int try it}} que la única cosa que fa és generar un text multilingüe cridant la plantilla i Mòdul:TranslateThis que em dona un error perquè crida una altre mòdul que "ja no he volgut copiar" i passar a preguntar. Sospito que no em caldria cridar tota aquesta paraferàlia perquè no haig de traduir res, només posar un literal. Ho he fet, he substituït la crida a {{Int try it}} pel text "Prova-ho !" i funciona. Bé, quasi funciona.

Quan ho he fet servir a l'espai WD, en clicar sobre "Prova-ho!", invoca la query i l'executa, mentre que tal com he deixat la {{SPARQL}} només la crida per no fa el run fins que no prems la fletxa.

Dues preguntes: a) no funciona perquè hi havia alguna cosa interessant al Mòdul:TranslateThis, que hauria de recuperar ? b) Serà perquè no es fa la crida des de l'espai WD ?

Si la resposta a a) és negativa, em puc carregar la plantilla i mòdul TranslateThis. Correcte ?.

gràcies

Vriullop (discussiócontribucions)
Amadalvarez (discussiócontribucions)

Coi, com estic !. Juraria que ho feia, però m'he anat a mirar altres exemples a WD i no ho fa. Dec somiar.

Doncs, així esborro el que sobra i avall.

Gràcies i disculpa.

Resposta a «un mòdul, que crida un mòdul, que..... m'he fotut en un jardí.»