Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Vriullop/Fitxer de Discussions Estructurades 1

Amadalvarez (discussiócontribucions)

A Ante Pavelić li surt un (Error de Lua: invalid capture index %8 in replacement string.) a la seva sepultura. He parat boig i sembla de meigas.

A Plantilla:Proves persona/labels funciona: en infotaula i amb el codi Invoke directament.

He posat el codi del invoke directament a l'article i dona el mateix error, amb la qual cosa he pensat que podia ser un problema vinculat a l'espai principal, però funciona en un altre article agafat a l'atzar.

La infotaula de l'article ara té desactivada la recuperació per a que no es vegi l'error.

Alguna idea ?

Vriullop (discussiócontribucions)

Increïble. Falla en expandir la plantilla coord, via {{((}}empty_coord{{!}}$3{{!}}$4{{!}}display{{=}}inline{{))}}. Que només falli en aquest article i en d'altres no ja indica que el problema és el títol de la pàgina "Ante Pavelić" que codificat és "Ante+Paveli%C4%87". Aquesta codificació la fa el Mòdul:Coordenades per la pàgina actual. Lua dóna l'error pel %8, una variable que intentar substituir. No se m'acut cap solució de moment, tret de que no es pot expandir la coord. Potser amb alguna drecera que no passi pel mòdul coordenades, per exemple Special:Permalink/11548976.

Vriullop (discussiócontribucions)

Ho he solucionat per aquest cas (què bona la migdiada), però no estic segur que no tingui efectes secundaris. Comprova diferents casos de rowformat amb plantilles a veure si funcionen correctament amb /proves/lang.

Vriullop (discussiócontribucions)

Doncs amb això queden solucionats uns errors que havia vist a eu.wiki i que no havia investigat: eu:El Sardinero, eu:El Tamarugal probintzia i bastants d'altres. Allà és provocat per les banderes amb el nom del fitxer també codificat com a url. @Theklan: quan estigui ben provat ja ho actualitzaré a eu.wiki.

Resposta a «Poltergeist»