Tema de Viquipèdia:La taverna/Propostes

Paucabot (discussiócontribucions)
Vriullop (discussiócontribucions)

Són coses diferents i no hi veig la relació. La categoria té redireccions amb un element associat a Wikidata. Generalment són dos elements, un per la redirecció i un altre per l'article redirigit, i un dels dos sobra o cal fusionar-los. La Portada té un element associat Portada (Q5296) i té un enllaç "en altres projectes" a d:Wikidata:Main Page. Una redirecció del projecte Wikidata, que no és cap element Qxxx, no ens afecta.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

No veig que aquesta sigui una categoria a buidar. La majoria dels que he vist són temes sobre els que una viquipèdia té dos articles i nosaltres en tenim un. Si la redirecció és incorrecta s'ha eliminar, si tenir dos articles no té sentit s'han de fusionar (a l'altra viquipèdia), i si tenir un o dos articles és només una diferència de criteri ja està bé deixar la redirecció enllaçada a Wikidata.

Pels casos de redireccions d'articles fusionats que no eren duplicats (com ara Frainós), que també n'hi ha, no tinc tan clar què cal fer.

Barcelona (discussiócontribucions)

Això és un dels temes que surten periòdicament a les discussions sobre wd, si caldria que pogués enllaçar a seccions i no sols articles per no multiplicar casos

Vriullop (discussiócontribucions)
Paucabot (discussiócontribucions)

Me sap greu, però no acab d'entendre quin criteri hem d'aplicar en aquests casos. Com que crec que no el tenim (almanco comú), estaria bé consensuar-lo.

Resposta a «Enllaços a redireccions de Wikidata»