Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Arnaugir/Fitxer de Discussions Estructurades 1

2.137.88.228 (discussiócontribucions)

Bona tarda,

em dic Maria Lluïsa Faxedas Brujats i he vist que tinc una entrada a la Viquipèdia, que no vaig fer jo, i en la que hi ha varis errors. N'he corregit algun, però principalment voldria canviar la informació que surt a la part dreta de la pàgina, en el requadre de text que té el meu nom, perquè és incorrecta. Principalment vull esborrar tota referència a partit politic, ja que no hi tinc cap vinculació. I també treure això de 43/44, perquè o es té una edat o una altra, és ridícul Com es fa? Ho podeu fer vosaltres? Moltes gràcies, Lluïsa

Arnaugir (discussiócontribucions)

Hola Maria Lluïsa,

benvinguda a la Viquipèdia. Anem per parts:

  • Gràcies per les contribucions. Ja he vist que són correccions menors, però per si de cas, et deixo la política de Viquipèdia:Conflicte d'interessos perquè li facis un cop d'ull.
  • Segons les referències actuals de l'article (que semblen correctes), vas ser regidora de l'ajuntament entre 2003 i 2011. Desconec si actualment estàs vinculada al PSC, el que es pot fer és posar entre parèntesis la data del càrrec (2003-2011)
  • El tema del 43/44 té una explicació, que no és ridícula: com que només s'ha informat de l'any de naixement, matemàticament no es pot saber si en aquest moment tens 43 o 44 anys.
  • El dia 29 d'aquest mes celebrem una Viquimarató a la facultat de Lletres de la UdG - no sé si n'estàs al cas, però si véns, ens coneixerem, donaré una introducció a la Viquipèdia i també farem una marató d'edició. Ens hi veiem? +info: Viquipèdia:V Nit de la Llengua al Món Digital

Anem parlant, i espero veure't col·laborant en l'enciclopèdia!

Salutacions

Resposta a «Cercant un mentor»