Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

Possible mentoria? Projecte d'edició a llarg termini

6
Elenese (discussiócontribucions)

Hola!

He decidit que m'agradaria editar tant la pàgina sobre Adquisició del llenguatge com la d'Adquisició d'una segona llengua per fer-les més completes. La meva idea és basar-me, almenys a l'inici, en les versions angleses ja existents, utilitzant traduccions directes en moments puntuals, però també imitar-ne l'estructura a grans trets.

Com que és la primera vegada que em plantejo realitzar una edició tan substancial, m'agradaria comptar amb un mentor que em guiï. Segurament es tracti d'un projecte molt llarg, ja que no disposo de gaire temps lliure. Evidentment, si algú té ganes d'ajudar-me també em faria molt feliç. Aviseu-me i ens coordinem!

ESM (discussiócontribucions)

Hola @Elenese!

M'he posat els dos articles que vols treballar a la meva llista de seguiment, així podré anar seguint els canvis que hi vagis fent. En tot cas, i per facilitar que altres usuaris et donin un cop de mà quan ho necessitis, potser estaria bé utilitzar la pàgina de discussió de cadascun dels articles per anar-hi plantejant els dubtes que et sorgeixin. No sóc especialista a nivell de continguts, però pel que fa a la cosa formal jo et puc acompanyar sense problema. Gràcies per embrancar-te en una cosa com aquesta!

CarlesMartin (discussiócontribucions)

Tu ves fent, segur que ho faràs bé. I encara que sembli que no, sempre hi ha qui vigila...

Elenese (discussiócontribucions)

Moltes gràcies! Això faré.

Creieu que seria convenient afegir les fonts que crec que poden ser bons recursos a la pàgina de discussió? No sé si se sol fer, la meva idea és que qui estigui interessat a contribuir en les millores pugui conèixer-les també.

Townie (discussiócontribucions)

Aquesta pàgina et pot ser d'ajuda. Abans que fer-ho a la discussió, és millor fer-ho a la secció "Enllaços externs".

CarlesMartin (discussiócontribucions)
Resposta a «Possible mentoria? Projecte d'edició a llarg termini»