Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Vulcano

Paucabot (discussiócontribucions)

Proposta d'esborrament de la pàgina «Aixa Guerra»

Hola,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Aixa Guerra», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal.

Vulcano (discussiócontribucions)

Com que no entenc el perquè, no penso oposar-me a l'esborrament. Ara crec que hi ha arxius amb menys mèrit penjats a la nostra Viqui.@Vulcano

Paucabot (discussiócontribucions)

El perquè és perquè crec que aquest article no compleix els criteris d'admissibilitat de la casa. Les dues referències que es citen són de l'escola d'arts escèniques on treballa i del musical on ha treballat. S'haurien d'aportar referències externes a la biografiada.

Si tens més dubtes, demana'm el que faci falta. Gràcies per la teva comprensió.

Vulcano (discussiócontribucions)

L'idea de que aquesta persona podia ser important per a la Viqui la vaig treure del suplement La Republica del diari Avui, amb data 16 al 22 de febrer del 2019 Any II-núm. 39, pàgs. 38/39. Si la pots aconseguir, mira si podem fer quelcom per no esborrar-la. Mercès anticipades.@Vulcano

Paucabot (discussiócontribucions)

Si aquesta font parla significativament d'aquesta persona, pot servir per confirmar la seva admissibilitat. Que sigui en paper no hauria de ser cap problema.

Vulcano (discussiócontribucions)
Paucabot (discussiócontribucions)

Podries comentar això mateix a la proposta d'esborrat? Gràcies.

Vulcano (discussiócontribucions)
Resposta a «Proposta d'esborrat»