Tema de Usuari Discussió:Vriullop/Fitxer de Discussions Estructurades 1

FranSisPac (discussiócontribucions)

Tinc la sensació que, pel seu impacte, això no pot ser un tema nou i, de fet, ja fa temps que m'hi topo. Es tracta de la multitud d'enllaços invàlids (*) a "patmapa", l'antic Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya. Les meves exploracions m'han portat, primer, a "descobrir" la forma "senzilla" d'enllaçar amb les fitxes de l'"invarquit" i, a continuació, a veure que això ja estava inventat i àmpliament utilitzat pel @VriuBot, especialment en les actualitzacions per trencament del "cultura.gencat.cat/invarquit", i també per altres usuaris "humans" (c.c. @KRLS, @Pere prlpz). Per això porto aquí el que inicialment volia posar a les Propostes de la Taverna:

no es podrien corregir via bot tots aquests enllaços substituint "patmapa.gencat.cat/web/guest/patrimoni/arquitectura?articleId=HTTP://GAUDI_ELEMENTARQUITECTONIC_nnnn" pel "invarquit.cultura.gencat.cat/Cerca/Fitxa?index=0&consulta=&codi=nnnn", fins i tot deixant que en el paràmetre "obra" de la referència segueixi sortint el "Pat.mapa" quan hi sigui?

(*) Cercant per contingut em surten 9.545 articles on apareix "pat.mapa" més 147 amb "patmapa", i he pogut comprovar que alguns hi tenen diversos enllaços. És a dir, estem parlant, pel cap baix, d'uns 10.000 enllaços.

Vriullop (discussiócontribucions)
FranSisPac (discussiócontribucions)

... ja m'estranyava! Bona feina! Si et va bé, em posaràs algun avís (potser aquí mateix) quan quedi complet? Gràcies i ànims!

Resposta a «patmapa > invarquit»