Tema de Viquipèdia:La taverna/Multimèdia

Fotografies històriques per categoritzar

3
Pere prlpz (discussiócontribucions)

Acabo de descobrir la categoria commons:Category:Photographs in Memòria Digital de Catalunya, amb fotografies de fa un segle on hi surten llocs de Catalunya (molts d'ells notables) però que no estan categoritzades més que pel fotògraf i l'origen.

No sé si se n'ha parlat en algun altre lloc ni si la pujada és una feina en curs (@KRLS:?), però ho deixo aquí per si algú té ganes d'entretenir-s'hi. Són alguns milers de fotos i amb la descripció sembla que serà fàcil identificar el lloc i posar-hi categoria i, si s'escau, posar-les en algun article. Pels que he vist, diria que la majoria de llocs que hi surten ja deuen tenir categoria a Commons i molts article aquí.

KRLS (discussiócontribucions)

Ja m'has descobert! Aquí tens el projecte en curs: Commons:Wikiproject Memòria Digital de Catalunya. Encara estic en la fase de càrrega, però hi ha/haurà una feina ingent a donar-li valor dins els projectes. Hi ha un munt de fotografies de cims de Catalunya, de refugis i de pobles de Catalunya.

Docosong (discussiócontribucions)

Tenia curiositat per saber què/qui hi havia darrere i vaig començar a categoritzar. També cal fer feina amb el CropTool... Gràcies per la informació!

Resposta a «Fotografies històriques per categoritzar»