Tema de Usuari Discussió:Xavier Dengra

Albertcajidos (discussiócontribucions)

Benvolgut Xavier,

Moltes gràcies per la invitació a la Viquimarató de l'Esmuc. De ben segur que hi aniré i a veure si coincidim i ens coneixem! :)

D'altra banda, agraïr-te els canvis recents que has fet a la pàgina de Jordi Vilaprinyó. He afegit les referències i citacions que faltaven i crec que ara podriem treure els avisos que hi apareixen. Podriem arribar a un consens?

També m'agradaria afegir la bandera de Catalunya/Nacionalitat a la infotaula de persona, així com una imatge de la meva propia autoria (al wikimedia commons està com a Jordi Vilaprinyó Trio1, què et sembla?); però no acabo de saber-ho fer :(

Si em fessis un cop de mà t'ho agrairé moltíssim!

De nou gràcies i una abraçada!


Albert

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Bona nit @Albertcajidos! Bona feina amb els canvis realitzats! Et responc per punts:

  1. En principi la plantilla de manca de referències pot treure's, però hi ha un detall encara i és que les referències no tenen el format correcte (ara mateix no segueixen les plantilles {{ref-llibre}}, {{ref-publicació}} o Error en el títol o la url.«». (cal indiciar autor, data de consulta, editor/editorial, etc.). Pots aprendre com fer-ho correctament seguint aquest senzill manual. Quan estigui esmenat podrem treure l'altra plantilla.
  2. Acabo de carregar la imatge a l'article. Per editar les dades de la infotaula, cal que cliquis el codi de barres de la taula i et portarà a Wikidata, la base de dades on pots editar i afegir paràmetres, que després es mostren automàticament a l'article en totes les versions lingüístiques (només les que tinguin adaptada la importació de Wikidata; en castellà no està massa desenvolupat).
  3. Com la base de dades és a Wikidata, la data de naixement s'importa des d'allà sense la bandera. De fet, seguint el llibre d'estil, ja no s'afegeixen banderes i quan s'importa la nacionalitat apareix com a espanyola. Les biografies amb bandera s'aniran reemplaçant progressivament perquè són escrites localment i no tenen marge d'actualització. Per tant això últim no serà possible.

Dit això, si necessites més consell, fes-m'ho saber! El dilluns vinent segur que et podran donar un cop de mà a polir detalls en l'edició i podràs aprendre més sobre Wikidata i l'ús de dades. Salut! :)

Paucabot (discussiócontribucions)

Hola Xavier. Teníem un tema entre mans amb aquest usuari a Tema:Uyauw0brve69l85t. Malgrat ser avisat del conflicte d'interessos, ha decidit ocultar-ho i tirar pel dret. No em sembla una forma gaire ètica d'actuar.

Resposta a «Viquimarató Esmuc + Jordi Vilaprinyó»