Tema de Viquipèdia:La taverna/Novetats

Amadalvarez (discussiócontribucions)

En @Paucabot i jo mateix us fem avinent que hem fet un canvi tècnic al tractament de les xarxes socials (les icones que surten al peu) de moltes infotaules.

L'únic efecte pels usuaris d'aquestes infotaules és que ja no es poden informar manualment i només es mostraran si hi són a WD. La raó és que s'ha simplificat molt el manteniment que actualment era feixuc en tant que afectava a moltes infotaules.

D'altra banda, hem comprovat prèviament que l'ús de paràmetres manuals era mínim (un centenar d'articles) i, com no podia ser d'altra forma, ens hem encarregat de fer la migració a WD d'aquells que eren funcionalment útils.

Si hi detecteu alguna disfunció, ja sabeu on i com heu d'avisar.

Salut !

Paucabot (discussiócontribucions)

Més informació a {{Xarxes}}.

Jey (discussiócontribucions)

Bona feina! La migració afecta també als IMDB? Hagués dit que n'hi havia molts més de 100. Veig que com que no es poden informar manualment s'han eliminat també de les taules i de la documentació. És un gran pas! Hi hauria aleshores alguna manera de no mostrar-los en local si un editor ho decideix així per algun motiu? (no se me n'acudeix cap ara mateix). Salut!

Jey (discussiócontribucions)

OK. Si no he entès bé en el cas de IMDB WD sobreescriu el paràmetre manual. Em sembla una bona opció ja que IMDB ha canviat el criteri en alguna ocació i no val la pena mantenir-lo en local.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Merci, @Jey.

Els IMDB no tenien codis de fiar, perquè molts no tenien prefix (nm, per persona, tt per film, etc..), o estaven sense zeros a l'esquerra, tal com han de ser per construir la URL, etc.

El que hem fet és ignorar-los quan WD estava informat i carregar-los manualment quan només estaven de forma manual.

En la resta de xarxes, on els codis manuals estaven en un format més homogeni als esperats, s'han eliminat aquells que eren iguals al contingut de WD i s'han aprofitat aquells que eren diferents o que no existien a WD.

Els aprofitables, en els termes que he descrit, són el centenar al que feia referència.

Resposta a «Xarxes socials a Infotaules»