Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

JMSerraV (discussiócontribucions)

Sóc novell a la Viquipèdia. He escrit una plana a proves sobre l'Edifici Condeminas. L'he hagut de tornar a publicar com Edifici Condeminas (modernisme). Ara hi ha dues planes (una en blanc) i les vull fusionar sota el nom d'Edifici Condeminas. Ho he fet amb la plantilla "fusió". He de fer alguna cosa més?

No m'explico perquè no surt l'índex ni la fitxa de Wikidata. Algú em pot ajudar?

Gràcies

ESM (discussiócontribucions)

Hola @JMSerraV, benvingut a la Viquipèdia! Com que vaig que la pàgina Edifici Condeminas no té cap edició significativa, jo el que faria seria el següent:

  1. Eliminar-la amb la plantilla {{destrucció}}
  2. Un cop eliminada, reanomenar Edifici Condeminas (modernisme) a Edifici Condeminas

De totes maneres, crec que no tens prou edicions per reanomenar. Esperem a que gent més avesada en això de les fusions hi digui la seva. Invoco a @Paucabot i @Pere prlpz!

JMSerraV (discussiócontribucions)

Moltes gràcies per l'atenció. Esperaré.

Ja he trobat la manera que aparegui la fitxa de la Wikidata. El que segueix sense aparèixer és l'Índex

Paucabot (discussiócontribucions)

Ja l'he mogut al lloc adequat: Edifici Condeminas. Li he llevat els avisos i l'he categoritzat.

L'índex apareix automàticament quan hi ha quatre o més encapçalaments.

JMSerraV (discussiócontribucions)

Moltes gràcies. Hi ha moltes coses per aprendre.

JMSerraV (discussiócontribucions)

Hola. No em vull fer pesat, però tinc una altra pregunta. Si en vull fer la versió en castellà hi ha algun traductor automàtic. Comprenc que si hi és, després s'ha de repasar molt bé el text

Konkordia (discussiócontribucions)

Hi ha un traductor automàtic que has d'habilitar. Per fer-ho, clica a 'beta' que veuràs a la part superior de qualsevol pàgina quan ja estiguis en sessió. Al capdevall de la pàgina pots habilitar el traductor. Per posar-lo en marxa sobre la pàgina que vulguis traduïr, veuràs a la mateizxa zona don hi ha 'beta' has de posar el cursor sobre 'contribucions' i clicar sobre 'traduccions'. Pots exercitar-ho. Les traduccions que no hagis finalitzat, es conserven per seguir traduint un altre dia. Si tens preguntes, ja saps el camí. Aquest traductor serveix per molts idiomes des del català i per molts idiomes vers el català (i del castellà al hebreu, del francès a l'alemany, etc., etc., etc.)

Konkordia (discussiócontribucions)

Per cert, la pregunta sobre el "traductor" seria millor que s'hagués fet iniciant un "nou tema" per claretat i per facilitar el trobar-ho per altres viquipedistes amb la mateixa pregunta. Una abraçada!

Resposta a «Fusió de pàgines»