Tema de Viquiprojecte Discussió:Memòria Digital de Catalunya

Isidre blanc (discussiócontribucions)

Tancat el concurs, repassaré totes les fotos posades a pàgines de VP i faré les següents actuacions (quan calgui):

  • Categoritzar la foto a Commons.
  • Retallar les fotos "duplicades" i aquelles que porten marques d'aigua (p.e.: la que hi ha a es:Convento de San Esteban (Salamanca)). L'inconvenient és que, com que es pujaran a Commons com una imatge nova, a l'historial de la pàgina constarà com si la foto l'hi hagués posat jo i no el concursant.
  • Tinc entès que no s'ha de posar el nom del fotògraf a la nota a peu de foto, ja que aquesta dada ja consta al fitxer de la imatge que hi ha a Commons. Jo no l'hi he posat en cap cas i alguns concursants han fet una mica de tot. Segurament han posat en pràctica allò de: allà un vagis, fes el que vegis. Eliminaré aquesta dada.
  • Trauré de la pàgina aquelles fotos clarament inadequades: per exemple:

@Xavier Dengra@ESM@KRLS@Medol@Pere prlpz i qui hi vulgui dir la seva... alguna objecció?. Gràcies.

ESM (discussiócontribucions)

Per part meva tens tota la via lliure del món. Tot i que finalment no he tingut temps de participar activament posant fotos a articles trobo que ha estat una iniciativa i un projecte molt engrescadors, enhorabona als que heu passat al davant!

KRLS (discussiócontribucions)

La teva feina ingesta amb la cura de les imatges és tan immensa que tens tota la meva confiança a aplicar els canvis.

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Plena confiança per fer i desfer el que creguis adient. Impressionant la teva tasca en aquest sentit. En aquells articles on shi hagi 2-3 fotos del mateix autor (per exemple, interiors i exterior d’una església), potser sí que tindria valor fer menció al fotògraf si té article a la Viquipèdia. Però a discreció teva. Jo faré una taula amb mes dades totals de participació i resultats. La pots actualitzar si al final hi ha canvis. Gràcies!!

Isidre blanc (discussiócontribucions)

Ei, @KRLS: sense passar-se ..eh?

@Xavier Dengra: esperaré alguns dies a fer res per tal que puguis extreure les taules i estadístiques que calguin, no fos cas que, degut a la meva actuació, s'alterés algun resultat.

Resposta a «Repàs de les fotos pujades al concurs»