Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

Vulcano (discussiócontribucions)

La setmana passada vaig penjar l'arxiu sobre Ludwig Rellstab, i aquest compositor va estudiar amb Bernhard Klein i Ludwig Berger, però, en la Wikidata i consten Johann Friedrich Agricola i Carl Friedrich Fasch com a professors de Ludwig, quan aquests mestres precisament van ser professors del deu pare en Johann Carl Friedrich Rellstab. L'error ve perquè a la Wikidata un talSalgo 60 va introduir aquestes dates incorrectes, i jo no m'atreveixo a canviar-les. Sembla que el tal Salgo60 és estranger. Que puc fer??.@Vulcano

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Diria que el mateix que si trobes una dada incorrecta en un article de la Viquipèdia: explicar-ho a la discussió de l'item i canviar-ho. Si en Salgo60 és estranger, millor explicar-ho en anglès, encara que sigui en un anglès molt simple.

Vulcano (discussiócontribucions)
Pere prlpz (discussiócontribucions)

Els items de Wikidata tenen una pàgina de discussió com les pàgines de la Viquipèdia. Allà és un bon lloc. Si vols esmentar l'usuari que ha fet el canvi per que vegi la notificació, millor.


Vulcano (discussiócontribucions)

Pere prinz: No se si ho he fet bé; ho he penjat amb anglès i català. T'ho pots mirar. gracies.@Vulcano

Pere prlpz (discussiócontribucions)

El canvi a Wikidata diria que l'has fet bé.

El comentari l'has deixat a la teva discussió, on és poc probable que ni ningú el vegi i el relacioni amb la edició. Jo em referia a deixar-lo a q:Talk:Q28858. O sigui, si vas a l'item de Wikidata del compositor, a dalt tens una pestanya que diu "Discussió" i és la discussió d'aquest item, igual que cada article de la viquipèdia té una pàgina de discussió.

FranSisPac (discussiócontribucions)
Resposta a «Heinrich Friedrich Ludwig Rellstab»