Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

Doyle (discussiócontribucions)

Bon dia. Algú que entenga més que jo de tema WikiData podria mirar per què en la fitxa de l'article de Jacques-Henri Lartigue apareix com a lloc de naixemenet Honolulu, una suposada participació en els jocs olímpics i una referència totalment fora de lloc a un estat mexicà? He de confessar que no sé molt bé com va això. Gràcies.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Era un error detectat per un editor de WD que l'acaba de canviar. Ara ja surt bé. Merci per avisar.

Doyle (discussiócontribucions)

D'acord, moltes gràcies. tanmateix, continua apareixent això dels jocs olímpics... En principi no té gaire sentit perquè no es té cap notícia que fos esportista. A l'article de la wiki francesa, que és el més complet, no es fa esment en cap moment de cap participació als jocs.

Jordi escarre (discussiócontribucions)
Doyle (discussiócontribucions)

Ah, ok. Si interprete bé les dades del quadre que hi ha a l'enllaç, es tractaria d'una mena de competició artística en el marc dels jocs olímpics... La veritat és que provoca certa confusió, perquè evidentment quan sentim que algún ha participat en els jocs olímpics pensem en competiciones pròpiament esportives, però bé, supose que es podria deixar si realment és cert que participà en aquesta mena de concurs artístic.

Pau Colominas (discussiócontribucions)
Doyle (discussiócontribucions)
Resposta a «ajuda amb WikiData en un article»