Tema de Usuari Discussió:Jmarchn

Amadalvarez (discussiócontribucions)

hola. Amb una mica de retard, et poso al dia de que estem fent amb les infotaules per si vols apuntar-te a fer alguna de les tasques que van sortint.

Tot parteix de dues iniciatives: 1) la voluntat de poder exportar de forma més fàcil les nostres infotaules a altres WPs i 2) el projecte de Global templates que s'està gestant a Mediawiki.

En paral·lel hi ha el projecte Wikidata Bridge per poder editar WD des de les infotaules amb una interface més humana, sobre el que cal tenir un ull per no quedar-nos despenjats.

Recordaràs que vaig encetar un debat a la Taverna sobre si les plantilles havien de ser en anglès (nom paràmetres i comentaris interns), tot i comptar amb algun sistema de traducció/equivalència en llengua local, on tu vas exposar el tema del TNT.


Doncs a partir d'aquí, vaig obrir:

L'eix de la construcció per a tenir una versió beta que permeti provar la bondat de la solució l'hem centrat en la Plantilla:Global Infobox person, equivalent a {{infotaula persona}} i totes les conseqüències de canvis sobre el mòdul:wikidata, actualment els canvis estan a mòdul:wikidata/proves.

L'estat actual és:

  • la Global Infobox person està al 90%. Està previst que funcioni plug&play per qui no vulgui canvis o amb unes taules d'adaptació molt fàcils d'emplenar. Doncs bé, l'ús plug&play funciona, el adaptat també, però ara toca millorar el sistema de generació de la pre-Infobox person
  • el mòdul està a punt de ser traspassat a producció. Incorpora un munt de canvis per fer-lo més internacionalitzable, per reduir el nombre de dependències a altres mòduls i plantilles comunes, per gestionar unitats de mesura, amb icones per accedir directament a canviar WD (sense interface Bridge, però preparat per quan avanci el projecte),
  • preparant la instal·lació de la versió beta a WD, que està menys poblat i redueix les col·lisions amb altres versions de mòduls i plantilles que es diuen igual però no són iguals.
    • Identificades les col·lisions
    • fent algunes adaptacions a les nostres versions per alinear-les
    • etc.
  • en paral·lel, els canvis al mòdul s'han hagut de provar a les actuals plantilles i ha calgut fer alguns ajustos.

Bé, doncs més o menys, aquest és el resum. Si l'hi vols fer una lectura a tot plegat, segur que tens moltes preguntes a fer, causades per llacunes als documents. Això, ja és una ajuda.

Merci,

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Jordi,

Veig que em vas trucar divendres. Disculpa, però va ser un dia una mica boig. Vaig ser fora de casa tot el dia i em vaig deixar el mòbil a casa. Ahir vaig ser de calçotada a Tarragona i no era pla.

Si vols, avui a la tarda estaré al teclat

Resposta a «Global templates»