Tema de Usuari Discussió:Vriullop/Fitxer de Discussions Estructurades 1

Reptes per una tarda de pluja confinat

11
Amadalvarez (discussiócontribucions)

Tenim un codi per cercar el millor rànquing (pot ser el número més baix en un rànquing ATP o el més alt en un sistema de punts, però ara no ve al cas). Normalment partim d'una llista dels millors resultats obtingut en cada modalitat indicant la data d'obtenció.

El codi aplica una whitelist de la modalitat que cerquem i el rowformat és una llista formatada i ordenada per rànquing + data, de forma que el primer element de la llista serà la posició més baixa i, si hagués obtingut més d'un cop aquesta posició, la més antiga estaria davant la resta.

A Especial:PermanentLink/23080528 t'he deixat un exemple d'ús.

Quin és el problema ?. l'invoke em retorna la llista ordenada i, a continuació, per tant fora de l'invoke, aplico un stringfunc|split per agafar el primer element de la sèrie. Ergo, haig de posar editicon=no per evitar el desastre.

Com que teníem un punt de pensar com millorar el llapis, t'ho explico perquè no trobo com enredar-lo.

Per exemple, la prova 3 intentava fer servir list=false confiant que ordenaria abans d'agafar el primer. Però crec que m'ha fallat perquè el whitelist el deu aplicar després i la primera entrada de la sèrie no coincideix amb allò que filtrem.


El repte: No demano tocar res, però com que tu saps l'ordre en que es fan les accions dins el wikidades, potser tens alguna inspiració.

Salut i bon confinament !

Vriullop (discussiócontribucions)

Aquests dies em costa trobar moments prou tranquils per fer coses que requereixen concentració. Amb una ullada ràpida tens raó que llista el primer sense tenir en compte els filtres. Sembla una correcció senzilla que he fet en proves. Comprova que no tingui efectes inesperats amb list=false en taules.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Resultats a special:permalink/23084682 veig que aplica el list després de filtres i de sorting. Això va molt bé.

Si mires, al començament, la llista de valors que té Nadal segon m'ho retorna el mòdul sense sorting, arriba primer el preferred i a continuació la resta segons estan físicament. Per tant, li he posat difícil perquè el que busco és la darrera instància.

De moment això solucionat i ara faré alguna prova que no s'espatlli res. Tenim un cas collonut als equips de Johan Cruyff

T'informaré !

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Pot ser que la /proves no faci cas del editicon=no ?.

He provat Plantilla:Global infobox person/sports/pointsgoals amb /proves i Johan Cruyff. Aquesta plantilla construeix el bloc de l'historial per equips.

Fa 3 crides diferents amb una combinació de whitelist i blacklist que li permet mostrar l'historial segons el rol que va fer: jugador, selecció o entrenador.

Per evitar que sortissin 3 llapisos sobre un concepte únic, li vaig posar editicon=no als dos darrers.

Doncs ara els mostra tots.

A banda d'això el que surt és correcte. Segueixo.

Vriullop (discussiócontribucions)

En principi editicon=no ha de funcionar també amb /proves. A Cruyff amb {{global infobox person|module=Wikidades/proves}} ho veig bé i amb {{global infobox person|sandbox=yes}} és el mateix. Digue'm quina és la consulta que falla.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Oblida-ho. He canviat un codi i he fet servir un altre. Masses coses alhora.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

He fet unes proves exitoses a Special:permalink/23096812.

A més penso que ara té molta més versatilitat si saps jugar amb whitelist/blacklist.

Si no et sembla malament, ho passaria a producció.

Ja només li falta poder seleccionar una data concreta, pel rotllo aquell d'agafar la bandera que era vigent en aquella data o com es deia l'estat on s'ubicava una ciutat. Ex.: Estrasburg (Q6602)

Vriullop (discussiócontribucions)

Ok. Això de la bandera per data enllaça amb el Location, que tenim pendent de validar la nova versió i18n. Ja va sortir que en algun cas hauria d'indicar l'estat històric, per exemple el naixement a "Estrasburg (Imperi Alemany)". De moment ho he deixat estar, però es pot pensar més endavant.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Quan et vulguis posar, hi ha material de discussió nostra sobre el tema. Les teves reticències crec recordar que tenien a veure amb les diferents precisions de les dates sol·licitada vs descrita a WD. Des de llavors, hem desplegat el {{circa WD}} amb el després/abans de, per acabar-ho d'adobar. Fins ara hem pogut viure. No t'estressis.

Amadalvarez (discussiócontribucions)
Resposta a «Reptes per una tarda de pluja confinat»