Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

recuperar un compte sense correu

5
Resum per Paputx

Sense correu no es pot recuperar un compte

Paputx (discussiócontribucions)

Al compte de Viquipèdia de la xarxa social Mastodon. Han penjat aquest problema. Com es pot solucionar?

"@viquipedia Algú per aquí que em pugui ajudar? Vull tornar a editar, però no recordo la meva contrasenya, i si clico a l'enllaç per recuperar-la, no rebo cap mail. El meu usuari, que té uns quants anys, és "lluisanunez" i encara existeix. Algun admin que el pugui esborrar o enviar-me la contrasenya? Moltes gràcies"

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Si no rep cap mail deu ser perquè teina un mail que ni recorda i mira el compte actual.

Segons les seves contribucions (9, per cert), va obrir el compte el 2006 i potser tenia un hotmail o un eresmas o un terra.es,.... tenim una memòria fràgil d'allò que abandonem.

Li he enviat un mail, però com saps, no podem veure el compte. Per tant, que faci memòria de possibles comptes, que busqui el mail que li he enviat i ja sabrà quin compte coneix la VP.

A banda d'això, no hi ha altra solució. Bé, hi ha una altra: oblidar-se del compte amb 9 edicions i començar de nou. És emocionalment frapant, però històricament perd poc contingut.

Salut !

Vriullop (discussiócontribucions)

Viquipèdia:Contacte/Comptes d'usuari: "Si no heu indicat cap adreça de correu, no ens serà possible enviar-vos una de nova, ni tenim cap forma de verificar el vostre usuari. En aquest cas, podeu crear un altre compte d'usuari amb una nova contrasenya."

Paputx (discussiócontribucions)

Gràcies per la info.

Paputx (discussiócontribucions)

Gràcies, tenia un correu propi que va donar de baixa

Resposta a «recuperar un compte sense correu»