Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Kette~cawiki

Es desfà la revisió 23610700.

18
Resum per Kette~cawiki

Fonts fiables i possible guerra d'edicions. Pàgina eliminada

88.19.80.77 (discussiócontribucions)

Bones Kette

Ens agradaria solicitar revisió de "Es desfà la revisió 23610700." a article Softcombat realizada a 16:27, 21 maig 2020‎ , on hem afegit URL de la associació cultural a la que representem, es tracta de contrarestar les accions de la revisió efectuada per 01:01, 21 maig 202079.155.70.190 , qui esta eliminant les nostres referencies de la wikia tant catalana com castella, de l'apart de Enllaços externs. Que no son més referencials que els altres.


Gracies.

88.19.80.77 (discussiócontribucions)

Volem afegir, que la informació d'aquest enllaç de referencia es troba a Viquipedia des de 22:37, 19 ago 2018‎ , moment en els que ja es van pasar revisions per comprobar que els enllaços de referencia eren legitims.

Tot i que per aquelles mateixes dates també un usuari va realizar el mateix modus operandi : 13:45, 25 oct 201883.35.64.252

afegint la següent motivació: Eliminado spam de grupos no legitimos

Tenim la sospita que hi ha un parell d'antics membres de la nostra comunitat descontents que es dediquen a realitzar aquest tipus d'accions, que creiem que no son correctes.

Per això demanem que es tornin a posar les nostres referencies, com a membres de la comunitat més gran i activa de Softcombat de Catalunya, i, si es possible, es tingui en compte les accions impropies d'aquest usuaris.


Gracies.

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

L'eliminació que va fer aquesta IP ja està revertida, no la inclusió d'una pàgina web amb contingut publicitari que no és imprescindible. No es pot inserir: VP:NO#PROMOCIÓ

Kette~cawiki (discussiócontribucions)
88.19.80.77 (discussiócontribucions)

Bones, revisats els punts que ens has indicat.

Dificil sortir-ne, no deixem de ser un grup de referencia que aporta i genera contingut a nivell de Catalunya. I ens trobem davant d'un atac dirigit a la nostra entitat. No d'una acció in-arbitraria.

Els següents son els enllaços que no s'han borrat.

Quina diferencia hi entre aquest existents

Enllaços externs

  • Federació Espanyola de Softcombat: Blog oficial de la Federació Espanyola de Softcombat - Concilio de Herreros.
  • Softcombat.es: Página web dedicada a l'art del softcombat com a activitat de combat simulat amb armes inofensives fabricades amb latex i gomaescuma i la seva aplicació al rol en viu / larp.
  • Hacha de Mithril: Torneig anual de softcombat esportiu, a la ciutat de Lleida.


i


Softcombat Barcelona Events: Associació de Softcombat, Jugger y ReV per tots els publics de la provincia de Barcelona amb Eventos setmanals.


En lloc de posar enllaç a FB, podem sortir del conflicte posant per exemple el enllaç a Youtube on hi ha videos formatius?

https://www.youtube.com/softcombatbcnevents

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

El primer sembla ser la «Federació» tot i que és un blog personal. La segona no promociona cap activitat concreta, dona informació. La tercera és un enllaç que no ha estat actualitzat des del 2015, poca promoció poden fer. El vídeo tot i estar al llindar pot ser afegit, només dona explicacions sobre el tema. Procureu no afegir res que sigui «promocional» i encara menys si ho feu com a membres de l'entitat, penso que no heu llegit el segon enllaç que us he passat.

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Aprofito per fer veure que l'article té mancances de referències que acreditin la seva admissibilitat. Penseu que a enwiki l'article Battle gaming va ser esborrat el 7 de setembre del 2019

88.19.80.77 (discussiócontribucions)

Podem encarregar-nos de actualizar tot aquest article, en base a informació que hi ha altres referencies. Només volem demanar la seguretat que ens canvis que fem, no siguin eliminats només per haber estat fets per la nostra entitat.

88.19.80.77 (discussiócontribucions)

Bones,

Gracies per la informació.

Sobre la <<Federació>> a majors, no existeix, només es un grup que s'anomena així. Pero entenem la relació.

Com que sabem que som victimes d'un atac, volem estar com en els Enllaços de Referencia, degut a la nostra naturalesa com a comunitat de referencia. I si ho reposem, ens ho tornarán a cambiar o denunciar.

Volem fer-ho bé, sota la supervisió dels moderadors.

Qué et semblaria dons:


Softcombat Barcelona: Canal audiovisual de l'Associació Cultural Softbcn dedicada a la promoció del combat simular o Softcombat; el Jugger i el Rol en Viu (LARP) per tots els publics en la provincia de Barcelona.


Aprofito per fer una segona pregunta.

Quines limitacions te la nostra associació cultural per crear el seu propi Article de Wikia per posar la seva historia, valors, objectius, activitats...


Gracies

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

A la primera pregunta: sí n'hi ha una forma de fer-ho. Me'n encarrego. A la segona els límits són: Viquipèdia:Criteris d'admissibilitat, entre els que hi ha no afegir contingut promocional i respectar els criteris de «conflicte d'interessos».

88.19.80.77 (discussiócontribucions)

Bones Kette.

Gracies per la teva ajudar. Amb el teu beneplàcit procedim de tornar a posar a Enllaços de Referencia aquesta referencia:

Softcombat Barcelona: Canal audiovisual de l'Associació Cultural Softbcn dedicada a la promoció del combat simular o Softcombat; el Jugger i el Rol en Viu (LARP) per tots els publics en la provincia de Barcelona.

Avisem que es molt possible que aquest contingut sigui eliminat en pocs dies o setmanes per un usuari.



88.19.80.77 (discussiócontribucions)

Bones Kette,

Disculpa que et tornem a escriure. En vistes a la teva darrera contribució, no sabem si tenim autorització o no per fer la inclusió a la secció d'enllaços externs.


prev 18:08, 21 maig 2020Kette~cawiki discussió contribucions‎  8.262 octets -531‎  Per evitar guerres d'edicions s'elimina la secció d'enllaços externs que no contenia cap enllaç significatiu, incloent-hi el de la «suposada federació» (en un bloc personal) que no he trobat enlloc de forma oficial. desfés

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

No, ningú eliminarà res, he esborrat tots els enllaços externs. Recordeu que teniu un clar perfil de conflicte d'interessos, no podeu editar l'article.

88.19.80.77 (discussiócontribucions)

Ok, entes,

En tenem la situació i també el que comentat el company Docosong, a qui agraïm el comentari i ajuda.

La nostra aportació va ser en 2018 o principis de 2019, amb la intenció d'aportar la nostra referencia com a comunitat. Vist el conflicte que s'ha generat, creiem que es millor evitar convertir això en una guerra de edicions. Com ho heu nombrat.

Revisarem la Viquipèdia:Conflicte d'interessos . Intentarem desenvolupar un article que compleixi amb els límits indicats aquí:

"

Kette~cawiki

[...] A la segona els límits són: Viquipèdia:Criteris d'admissibilitat, entre els que hi ha no afegir contingut promocional i respectar els criteris de «conflicte d'interessos»."

___

Responent a Docosong: el Softcombat no està reconegut com a esport. Però si que es una activitat esportiva, per això es principalment gestionat per associacions culturals o juvenil, no per associacions esportives. Per això una associació cultural com la nostra es la que es posiciona com una de les entitats de referencia a nivell de Catalunya.

Docosong (discussiócontribucions)

Perdoneu la intromissió, en primer lloc pel que fa enllaços externs, només em sembla directament relacionada la de la Federació Espanyola de Softcombat, la resta ja em sembla en el límit de la promoció. Ignoro si hi ha una federació internacional, potser ho trobaria més adient.

Segon, com us ha comentat el meu company, doneu un cop d'ull a Viquipèdia:Conflicte d'interessos i Viquipèdia:Criteris d'admissibilitat. Un article tant llarg amb només dues referències de poc ja seria motiu suficient per proposar els seu esborrament.

L'article parla d'una disciplina esportiva, no entenc que hi té a veure una associació cultural. Doneu un cop d'ull a Viquipèdia:Allò que la Viquipèdia no és.

Recordeu que la Viquipèdia intenta construir una enciclopèdia neutral i fiable, no es regeix pel principi volem estar com en els Enllaços de Referencia, degut a la nostra naturalesa com a comunitat de referencia.

Salutacions!

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

No Docosong, no és cap federació oficial. Tampoc està clar que sigui una «disciplina esportiva» reconeguda. De moment he eliminat la secció EE. Per cert, tots aquest enllaços a la normativa ja el tenen, li he mostrat. Ara cal bloquejar l'edició de l'article.

88.19.80.77 (discussiócontribucions)

Bones, tot i no ser completament oficial, considerem que la FES, tindria que estar com a referencia, ja que no deixa de ser el grup que més ha fet per aquesta comunitat en els seus inicis. Però això us ho deixo al vostre criteri.


Nosaltres també volem el millor per la comunitat de Softcombat, i si per evitar aquest conflicte tenim que desapareixer de les referencies del Wikia, que així sigui. Només demanem que la imatge que actualment hi ha, que es de la nostra comunitat, no mostra publicitat i es referencial, no desaparegui degut a les accions de membres descontents de la nostra comunitat, com ha passat en la edició:


Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Ja he comentat anteriorment que la retirada de la imatge estava revertida, la resta per evitar «guerres d'edició» no es mostraran, de fet la informació que mostrava la secció d'enllaços externs és totalment prescindible per poc o gens enciclopèdica.