Tema de Viquiprojecte Discussió:Monuments

  Pere prlpz (discussiócontribucions)

  Estic trobant que a Patrimoni hi ha alguns elements que havien estat a les nostres llistes i que ara no hi són, i suposo que poden ser un símptoma de que hi ha més altes recuperades o noves. Què val més que faci en aquests casos? Avisar a la discussió de la llista? Intentar copiar l'element de l'historial? Crear-lo de nou a mà si no l'hi trobo?

  Aquest matí he deixat avisos a les llistes de Sabadell, Terrassa i el Vallès Oriental.

  Aquests casos els estic trobant a partir de consultar els elements amb Identificador Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya (P1600) sense Estatus patrimonial (P1435) que només haurien de ser els de les comarques on encara no he passat el bot però n'hi ha més, amb casuística diversa.

  Vriullop (discussiócontribucions)

  Ho vaig actualitzant gradualment sense preses i sí, em trobo amb casos que havien desaparegut i que els han recuperat. Ara bé, de la query que has fet hi ha casos de baixes reals on el que falta és marcar l'id IPAC com a obsolet. La darrera comarca revisada, per ordre alfabètic, és el Pallars Sobirà així que les posteriors són les que poden tenir més casos pendents. Tu mateix, els pots recuperar de l'historial o em fas un ping per revisar a fons algun municipi en concret. Tinc pendent tornar-hi amb Barcelona que portarà més feina.

  Pere prlpz (discussiócontribucions)
  Vriullop (discussiócontribucions)

  És millor canviar el rang a obsolet, així s'explica que l'enllaç estigui trencat, i que abans hi era.

  Pere prlpz (discussiócontribucions)
  Pere prlpz (discussiócontribucions)

  Les baixes autèntiques i els canvis de protecció a Wikidata són un dels temes que tinc pendents, sense data. Ara mateix copio dades de la Viquipèdia a Wikidata on la dada no estigui informat, però ni dono de baixa els monuments a Wikidata ni els canvio la protecció si ja n'hi ha una.

  Algun dia m'hi hauria de posar, però ho deixo apuntat per si algú altre s'ho vol mirar. Ara el màxim que fan els meus scripts és avisar de les diferències entre les llistes i Wikidata.

  Vriullop (discussiócontribucions)

  Les baixes i els canvis a BCIL els estic actualitzant manualment a Wikidata per després eliminar els camps locals en l'article. El que seria d'ajuda, algú que hi tingui pràctica amb bot i infotaules, és eliminar tots els camps que comencen per "designacio" de {{infotaula edifici}}, amb dues condicions: 1) que no existeixi "designacio2", són casos a revisar manualment, 2) que "designacio1 = IPA" per evitar altres proteccions d'altres territoris no controlades. S'hi podrien incloure també BCIN i BCIL, però aquests no solen tenir canvis i poden incloure la data de declaració no informada a Wikidata.

  Resposta a «Baixes recuperades»