Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

KajenCAT (discussiócontribucions)

Quan he traduït un article de llarga extensió de la Viquipèdia anglesa, m'ha generat molts problemes pel que fa les referències ja que o no es traduien bé o bé eren incompletes. Després de haver-les arreglat manualment (si hi ha alguna manera de fer-ho automàtic, ho agraïria) em sorgeix un problema que de moment no sóc capaç de solucionar-lo. En la llista de referències, algunes d'elles surt un missatge d'error en vermell com aquest "Error de citació: Etiqueta <ref> no vàlida; el nom «RM129» està definit diverses vegades amb contingut diferent."

Algú sap com fer-ho? Ja que jo vec que tenen el mateix contingut...

Gràcies per endavant

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Bàsicament, si fas servir una referència més d'un cop, una vegada hi poses <ref name="Yates112">contingut</ref> però les altres vegades només <ref name="Yates112"/>. Així defineixes la referència un sol cop i cada vegada que la troba l'agafa d'aquest lloc. En pots veure un exemple a George Bernard Shaw.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Per cert, no sé si la traducció està acabada, però si és així convindria revisar-la. M'ha impressionat que en aquell temps els enfrontaments es resolguessin tirant magranes als enemics.

KajenCAT (discussiócontribucions)

No, no està tot revisat encara. Primer volia prioritzar les referències ja que era un caos. Al ser nou, encara no domino gaire l'editor clàssic, i per tant, ho he fet tot des de l'editor visual. No hi ha cap manera d'arreglar-lo des del visual?

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Això ho haurà de respondre algú altre. Jo no domino gaire l'editor visual i per arreglar el codi faig servir l'editor de codi.