Tema de Viquipèdia:La taverna/Propostes

Wifrey (discussiócontribucions)

Benvolguts i benvolgudes,

Deixo la Viquipèdia, crec que he estat treballant força amb i per la meva llengua materna, però no puc continuar més aquí. Espero i desitjo tots els èxits que us proposeu i que el canvi generacional en el futur sigui propici per la comunitat.


Salutacions!

TaronjaSatsuma (discussiócontribucions)

Una abraçada, Wifrey. Lamente que la teua interacció amb la comunitat no haja sigut satisfactòria, i tens la porta oberta per a tornar sempre que vulgues.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Bones viquivacances.

Barcelona (discussiócontribucions)

No crec que la via sigui plegar, però cadascú ha de fer el que li vingui de gust, ja que és un projecte voluntari. Espero que tornis.

FranSisPac (discussiócontribucions)

@Wifrey, he estat preparant aquesta entrada i la tenia a punt per publicar-la avui, encara que haguessin passat deu dies des que “ens vas deixar”, tot i pensar que potser ni tan sols l’arribaries a llegir, però com a mínim serviria per deixar constància documental d’alguns fets i circumstàncies. M'hagués agradat més fer-ho en la teva pàgina personal, com inicialment havia previst abans de veure aquest el teu (fals) comiat, però tal com has deixat les coses...

Trobo totalment inacceptable que marxessis fent-te la víctima i prefereixo no posar qualificatius a la teva pretensió que has estat expulsat del “paradís” de la teva llengua materna per una patrulla d’àngels malvats que et llancen en braços de la llengua castellana. ¡Menos lobos! que diuen.

Ara veig que has "ressuscitat" per mantenir despertes les teves dèries. Pitjor encara, per posar-te agressiu i malparlar de "la Viqui", és a dir, de tu mateix, ja que en el moment que hi entres en formes part! No s'hi val això de jugar a ser, alhora, a dins i a fora: «Segons la viquipèdia, és a dir, vosaltres»!

Repassant una mica el teu historial a la “nostra” (de tots nosaltres) Viquipèdia (VP), hi veig un plegat de coses.

  1. Si fem abstracció de les teves 5 primeres edicions del 22 de desembre del 2018 sobre el grup terrassenc Guaita’ls (per cert, una situació que típicament sembla associada a un conflicte d'interessos, tot i que potser no), la teva recent activitat registrada a la VP comença el 13 de juliol del 2020 (assumeixo que, com a mínim, les deu contribucions de l’usuari no registrat 31.4.185.192 i les cinc de l’usuari no registrat 85.219.83.185, totes prèvies i del mateix dia, també són teves), encara que la pàgina d’usuari no la crees fins al vespre del 14 de juliol. Estem parlant, doncs, de tot just 28 dies d'activitat en aquest període... (com que dius que no has retornat!)
  2. En aquest curt espai de temps, i especialment associat a la teva "impaciència" per fer coses abans de saber com funcionen, has rebut grans mostres de suport i una considerable dedicació per part de membres significats de la comunitat viquipedista, amb quantitat de consells, recomanacions, informacions sobre funcionalitats, etc. i també, evidentment, advertiments. Val a dir que més d'un cop deixaves constància del teu agraïment, com també se t'ha expressat sovint el reconeixement per la teva feina.
  3. Pel camí també he detectat algunes "perles" o "violacions de determinades regles" que has deixat, però en això no m'estenc.
  4. Una de les teves actituds més polèmiques, i que més comentaris / advertiments / retrets ha generat, ha sigut la de fer canvis, que tenien una certa repercussió, segons un criteri personal no contrastat. Ja comences (segona de les teves edicions amb usuari identificat) posant el plural en una article, reanomenament que no se t'ha discutit, però que no està prou justificat si s'observen les variants de denominació a Premis Grammy (Q41254) o, per comparació, a Premi Nobel (Q7191). El reanomenament dels Oscar sí que portarà cua. S'organitza especial rebombori amb la "Categoria:Música dels Estats Units d'Amèrica" i altres canvis associats, que entraran en l'esfera de discussió pública quan, més tard, obres a La Taverna el tema amb el mateix nom.
  5. Està molt bé tenir i mantenir una opinió pròpia sobre determinats temes, però voler que passi, sigui com sigui, per damunt d'aquelles que la comunitat a la que t'adhereixes ha estat treballant i consensuant amb temps i esforç, tot i la quantitat d'argumentacions que se't presenten, et situa en el terreny de l'importunitat (importú = "Molestós, enutjós, per la insistència especialment a demanar, per ésser intempestiu"), i per tant de l'autoexclusió, no pas de l'expulsió. Seguir els teus posicionaments, reaccions i "ironies" en qüestions que porten temps entre la comunitat, no deixa de resultar il·lustratiu. Em refereixo a les discussions de La Taverna sobre "Llenguatge no sexista", que ja havies començat a tocar en un altre clàssic sobre els "... Estats Units d'Amèrica", o el "tradicional" sobre la nacionalitat catalana. (L'actitud d'aquestes últimes hores potser sí que et situa en unes altres coordenades!)

Per no allargar-me encara més aquí, situo el detall de les corresponents intervencions en una pàgina a part: veure-ho.

És la meva opinió: t'he detectat una exagerada tendència a la susceptibilitat, a desorbitar les coses, el que també podríem caracteritzar com agafar-se-la amb paper de fumar. Combinat amb una certa tossuderia (rebequeria?) i propensió a trencar la baralla. Còctel explosiu! Cuida-ho! 

Ja per acabar, es veu que tu sí pots renyar o deixar com a maleducats prop del 100% de la Comunitat (aleshores són “consells”!) i per això t'has permès “amonestar” dient que «és d'educació l'acomiadar-se amb un...». Com jo tinc certa tendència a fer-ho, tot i que no amb la teva "obsessió" de posar salutacions per tot arreu (ara ja no, has perdut les formes?), m'acomiadava amb un

que et vagi bé en la vida!

P.S.: i al final anava un "ja saps on som!", però avui he vist que, quan vols, sí ho saps...

Resposta a «Comiat»