Vés al contingut

Tema de Viquiprojecte Discussió:Monuments

Nomcoor a les llistes de plafons de rajoles

4
Pere prlpz (discussiócontribucions)

Espero que aquest sigui el lloc per parlar de la Categoria:Llistes de plafons ceràmics del País Valencià.

En primer lloc, aquestes llistes no haurien de ser a l'espai principal? O estan aparcades al viquiprojecte fins que no siguin tan incompletes?

I en segon lloc, les que he vist el paràmetre nomcoor és el títol sense desambiguar amb el municipi. No valdria més desambiguar com a la resta de llistes?

Vriullop (discussiócontribucions)

El Viquiprojecte:Patrimoni és un subproducte del de monuments per centrar el concurs anual de WLM en una temàtica. Aquestes llistes no estan integrades en el sistema de manteniment dels monuments, tot i usar les mateixes plantilles. Caldria ser coherents. El camp nomcoord en principi és el títol usat en les coordenades i, en general, és el que s'usa com a títol estable i únic, per exemple quan es carreguen fitxers l'afegeix a la descripció. Caldria:

  • Reanomenar a l'espai principal.
  • Evitar duplicitats amb plafons inclosos en les llistes de monuments.
  • Reconsiderar en general els monuments de l'inventari temàtic d'etnologia, on apareixen el plafons, inclosos només en algunes llistes.
  • Omplir el paràmetre idurl per enllaçar a la fitxa corresponent.

Com que ja som en plena campanya WLM potser serà millor deixar-ho pel mes que ve.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Bé, part del que es demana al viquiprojecte de patrimoni és millorar les llistes i fins ara m'he dedicat a traduir els noms més freqüents, que ja afecta al nom de les coordenades. A més, si hi ha algun plafó coincidint amb les llistes de monuments segur que ara té un nomcoor diferent, perquè a les llistes de monuments inclou el municipi i a les de plafons ceràmics no.

Vriullop (discussiócontribucions)

És clar. Em referia a canvis més dràstics com reanomenar i reorganitzar.

Resposta a «Nomcoor a les llistes de plafons de rajoles»