Vés al contingut

Tema de Viquiprojecte Discussió:Microbiologia dels aliments UAB

Aina Moreno Soler (discussiócontribucions)

Hola @Xavier Dengra

Tenia un dubte respecte al nostre article del Kebab.

Referent als tipus i varietats de kebab, no sabem si fer explicacions com estem fent fins ara de cada variant, o bé explicar-ho de forma més reduïda o esquemàtica.


Moltes gràcies


Sònia, Miriam i Aina

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Bon vespre @Aina Moreno Soler,

Esteu fent molt bona feina, enhorabona! Me n'alegro que al final estigueu trobant bibliografia per al vostre article. Crec que per alliberar densitat de llargada i tants apartats d'una o dues línies, podríeu fer una taula per a cada país del següent tipus:

Variant de kebab Descripció Imatge
Boti kebab És un plat que consta de trossos de carn de xaimarinada amb iogurt, espècies i herbes, enfilades en una broqueta de metall o de fusta i rostides sobre carbó vegetal.[17]

Què en penseu? És només una idea, considereu-la o no segons com creieu que s'avingui millor a la resta del text. També tingueu en compte que al portal Termcat hi ha conceptes normalitzats al català tals com ara xauarma, xamí kebab o xix kebab, que no necessiten cursiva.

Per últim, a tall de recomanació, intenteu evitar recarregar amb informació que no sigui directament relacionada amb el kebab. Feu bé d'introduir breument amb una o dues frases els microorganismes per donar context al lector abans, però en casos com l'APPCC, que ja té un article concret i detallat, no cal reexplicar allò que ja s'hi pot trobar fent clic a l'enllaç blau si no és que s'acota bibliogràfica i divulgativament al tema a tractar (vegeu el punt 5 de les pautes d'avaluació). Seguiu així i quedarà un article molt bo!