Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

KajenCAT (discussiócontribucions)

Hola! Volia fer els articles de dues pel·lícules que tenen el mateix nom, 'Mosul'. Inicialment pensava que una era de 2019 i l'altre de 2020, però m'he trobat que són del mateix any tal com ho recull FilmAffinity (). A més, no crec que els pugui distingir el nom de l'article amb pel·lícula i documental ja que en diferents llocs els anomenen als dos de les dues maneres. Les dues pel·lícules també són de producció estatunidenca.

Medol (discussiócontribucions)

Per diferenciar-les pots posar el nom del director entre parèntesis, per exemple. Mosul (Matthew Michael Carnahan), Mosul (Dan Gabriel)

KajenCAT (discussiócontribucions)

No seria millor Mosul (pel·lícula de Dan Gabriel)?

Gràcies Medol!

FranSisPac (discussiócontribucions)

Em permeto suggerir com a més ajustada la variant "(pel·lícula de...)" que és la utilitzada de manera regular indicant-hi l'any. Es podria aplicar el mateix criteri que a Carmen (pel·lícula de 1915 de Raoul Walsh) i Carmen (pel·lícula de 1915 de DeMille). No n'he trobada cap amb el nom del director i sense l'any, que seria una manera de deixar més curt el títol que amb "Matthew Michael Carnahan" se surt una mica de mare i és l'opció suggerida per @KajenCAT i que jo recomanaria.

(només a efectes documentals, també hi ha Llicència per matar (pel·lícula de 1975 de Cyril Frankel) que no sembla tenir justificada la inclusió del nom del director)

Resposta a «Pel·lícules amb el mateix nom i any»