Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Arnaugir/Fitxer de Discussions Estructurades 1

Vinividivincci (discussiócontribucions)

Bona tarda @Arnaugir

Com va? Soc programador informàtic, fa poc que soc a la viquipèdia i estic pensant en dissenyar un bot que pugui ajudar a la plataforma des d'algun àmbit. He estat donant una ullada a diversos bots que hi ha a la viquipèdia en català i he vist que són pocs. M'agradaria conèixer l'estructura interna del teu codi, no pas copiar-la. L'objectiu de tot plegat és entendre com l'utilitzeu els viquipedistes i poder-ho aplicar amb els meus coneixements d'informàtica. Seria factible?

Moltes gràcies

Una abraçada

Marc

Arnaugir (discussiócontribucions)

Bon dia @Marcvergees:, jo no tinc cap problema en passar el meu codi ans al contrari, sobretot si és perquè algú altre pugui ajudar a la viquipèdia! Et recomano que facis un cop d'ull a Viquipèdia:Bots; a Viquipèdia:Bots/Sol·licituds hi ha tasques que requereixen l'ajut de botaires. Com pots veure a Usuari:ArnauBot en general fem servir el pywikibot i alguna altra llibreria per itneractuar amb Viquipèdia (i Wikidata) i per parsejar el codi wiki, plantilles etc.


On vols que t'enviï el codi? Tens alguna idea del que vols fer?


Salut!!

Vinividivincci (discussiócontribucions)

Bon dia @Arnaugir

Em pots passar el codi de la manera que et resulti més fàcil. Si és a github, li puc donar una ullada fàcilment i, si no és així, sempre ens queda la típica del pastebin: senzill, ràpid i funcional.

En quant a l'idea del meu bot, tenia pensat que es centrés en dos àmbits: ortografia i coordenades. Per una banda, he trobat en reiterades ocasions faltes d'ortografia greus ( aconteixement < esdeveniment ) i crec que els viquipedistes tenim el deure de fer de la plataforma un espai lingüístic formal i correcte. Per tant, crec que seria interessant que el bot tingués introduït una sèrie de castellanismes, barbarismes, expressions mal emprades, per poder-les modificar a temps real. Per altra banda, crec que pot ser interessant atribuir coordenades a totes les pàgines de ca.wikipedia que estiguin relacionades amb punts geogràfics.

Com ho veus? Què et sembla?

Si creus oportú afegir quelcom, no dubtis en comentar-m'ho.

Una abraçada!

Vinividivincci (discussiócontribucions)

Bon dia @Arnaugir

Com va? Has pogut aconseguir penjar-ho a github o pastebin?

Si tens algun problema, puc intentar ajudar-te.

Moltes gràcies

Salut i bona entrada d'any!

Arnaugir (discussiócontribucions)

Bon dia,

fins el dia 15 sóc de viatge a Finlàndia. Quan torni ho podré fer... abans no, no tinc els codis...!

Vinividivincci (discussiócontribucions)

Hola Arnaugir,

Cap problema! A gaudir de les vacances!

Salutacions des de casa

Arnaugir (discussiócontribucions)

Gràcies! No són vacances, però la veritat és que s'agraeix poder airejar-se una mica lluny de casa ;)

Salut

Resposta a «BOT»