Tema de Viquipèdia:La taverna/Tecnicismes

FranSisPac (discussiócontribucions)

En el procés d'elaborar la meva posició en un altre tema, he "descobert", en castellà, l'ús de la plantilla "Actualizar", que correspon a Template:Update after (Q7306886). M'ha semblat pràctica perquè permet posar un avís d'obsolescència en el punt adequat del text —molts cops preferible a la caixa d'avís de {{Obsolet}}—, tot i que va ser pensada per a actualitzacions previstes en una data futura, però no sembla tenir versió en català.

Com a primer pas per "solucionar-ho" he posat l'etiqueta catalana "Plantilla:Actualitzar" a WD, però ha saltat el conflicte amb Plantilla:Actualitzar (Q25985189). He arribat a la conclusió (no em queda clar) que aquesta és una plantilla d'esborrat de memòria cau que s'usa a 125 elements, tots ells relacionats amb la Taverna, llevat d'una utilització espúria a Sapanca i en una discussió antiga.

Tirar endavant la versió catalana implicaria noves categories de manteniment (HIDDENCAT), en concret "Articles amb punts concrets que requereixen actualització", o equivalent, i les possibles variants amb "des de ....".

Agrairia posicionaments tant pel que fa a crear aquesta versió catalana com pel que fa al nom que hauria de tenir. Sobre el nom de la plantilla, si aquest fos "Actualitzar" caldria canviar el de la ja existent, cosa que facilita l'última edició que hi va fer en Paucabot però que no seria simple de resoldre en les 125 invocacions. Potser podria ser "Cal actualitzar-ho"? En quedo a l'espera. Cordialment,

Vriullop (discussiócontribucions)

Caldria fusionar Plantilla:Actualitzar a Plantilla:Refresca, i fusionar també els ítems de WD. Fan el mateix i la segona expressa millor el seu propòsit. L'única diferència és que la segona posa el text en lletra petita, però com que la primera només s'usa en arxius de la taverna jo tiraria pel dret.

Vriullop (discussiócontribucions)
Resposta a «Plantilla "Actualitzar"»