Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Propostes

Jordi G (discussiócontribucions)

Bon dia. Ho poso aquí perquè no vull començar una guerra d'edicions, però la notícia que s'ha posat a la portada sobre el Conflicte arabo-israelià és de tot menys neutral. Em sembla un conflicte massa complex com per a poder-ho escriure de la manera que està escrit. Jo hauria escrit alguna cosa com ara «La policia israeliana intervé a la mesquita d'Al-Aqsa (Jerusalem) disparant bales de goma, granades atordidores i gasos lacrimògens després de dies d'avalots. Hamàs hi respon a Gaza llençant coets contra territori israelià, que Israel replica amb atacs sobre Gaza que provoquen diversos morts i ferits.» I a la fotografia, simplement «Mesquita d'Al-Aqsa, a Jerusalem», sense posar Palestina entre parèntesi, atès que es tracta d'una zona que de facto és de sobirania israeliana encara que internacionalment no tothom ho reconeix i més aviat es considera una zona en disputa.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Notifico en @Xavier Dengra que hi ha afegit la notícia i aprofito per comentar que el lloc habitual per discutir les notícies és Plantilla Discussió:Portada600k/actualitat.

De tota manera, tant per la versió actual com per la proposada hauríem de tenir en compte que els titulars de la portada han de ser concisos.

FranSisPac (discussiócontribucions)
Pere prlpz (discussiócontribucions)

Em sembla que el titular torna a necessitar una revisió per neutralitat i informació (tot i que com a clickbait probablement deu ser bo).

Resposta a «Neutralitat de la portada»