Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Amor i ràbia (àlbum)

6
Resum per Paucabot

No era CI, era un projecte escolar mal planificat

CRcat63 (discussiócontribucions)

Intento la creació de l’article Amor i ràbia (àlbum) de l'Emília Rovira Alegre, que en el seu moment va ser publicat (i eliminat) però sembla que l’has protegit (blocat) indefinidament.

Desconec els motius que t’han impulsat en aquesta direcció, i t’agrairia que donessis una mica de llum a la meva ignorància al respecte, i quines accions podem dur a terme per tal d’esmenar la situació actual. Gràcies.

Paucabot (discussiócontribucions)
CRcat63 (discussiócontribucions)

Bona tarda Paucabot. La recomanació de la llegida sobre el conflicte d’interessos arriba tard. Ja l’havia fet. I no estic en cap dels cassos descrits. Em sobta, en canvi, el teu agosarament en pressuposar que n’hi havia algun.

Podries ara argumentar el per què estàs impedint l’edició d’aquest article? Gràcies.

Paucabot (discussiócontribucions)

Si no teniu un CI, tu i Noroca17 semblau tenir un interès molt intens amb l'article de la cantant i el seu disc.

En el teu cas, addicionalment, no entenc perquè em demanes explicacions sobre un article que no has editat mai. Ets el pare de na Noa?

CRcat63 (discussiócontribucions)

Soc professor de Noroca17, i l'article el va fer, entre d'altres, com una tasca de l'assignatura en la que vam estar aprenent a editar articles de la Viquipèdia. I resulta molt frustrant veure que l'esforç d'hores de treball s'esfuma per la presumpció i la determinació d'un administrador, del que no entenc, tampoc, aquest interès en perseguir aquesta edició.

Paucabot (discussiócontribucions)

D'acord. Aquesta informació de context m'hagués anat molt bé per entendre amb quin tipus de problema estàvem tractant. Si ets un professor i vols treballar a la Viquipèdia amb els teus alumnes, es recomana un mínim de formació prèvia (tant per tu com pels teus alumnes), identificar clarament el professor i els alumnes i crear una pàgina de viquiprojecte com aquesta que vaig fer jo l'any passat: Viquiprojecte:Física i química/20-21.

En aquest cas concret, les mancances exposades s'han traduït en una usuària que no contesta als missatges i un article amb problemes de Viquipèdia:Llibre d'estil, Viquipèdia:Verificabilitat i Viquipèdia:Criteris d'admissibilitat. Tot això, m'havia fet pensar en un conflicte d'interessos, però es veu que no devia ser així. En tot cas, els problemes d'edició eren molt similars als que es presenten quan un usuari té una relació massa propera amb el subjecte de l'article.

Ara que ja sabem quin era el problema, li pots dir a la teva alumna que pot parlar del disc a l'article de la cantant, que segurament també s'hauria de modificar per fer-lo menys curriculumesc i més enciclopèdic.

Qued a la teva disposició per si necessitau més ajuda.

Pau.