Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Townie

Ajuda amb la plantilla de viquiprojecte docent

4
Pau Colominas (discussiócontribucions)

Ei Townie (i Xavier Dengra)!

Recentment he creat la plantilla {{Viquiprojecte docent UPC}} basant-me en la vostra plantilla {{Viquiprojecte docent UAB}}. No en sé gaire d'edició de plantilles, així que bàsicament vaig copiar la vostra feina i vaig canviar els paràmetres que vaig trobar 'a simple vista'. Tot i així, suposo que hi ha més codi ocult (potser a "Estils de CSS/viquiprojecte docent.css"?) que directament no sé on localitzar per editar-lo. Em refereixo al codi que fa que les seccions de les pàgines on s'usa la plantilla estiguin requadrades en color verd (vegeu VP:CAP-UPC). Idealment suposo que hi hauria d'haver pàgines de "Estils de CSS/viquiprojecte docent.css" separades per cada universitat per fer servir els seus colors corporatius o bé (és possible?) que en la creació de la plantilla es pugui editar aquest color.

Ja em direu com hauria de fer-ho. Gràcies!

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Bon dia! Sí, en efecte hi ha uns CSS concrets que fan que surti el color verd. Aquesta part te la resoldrà millor en Townie, que és qui ho domina. Bona feina!

Townie (discussiócontribucions)

Efectivament, és com dieu. De moment, he creat un nou templatestyles i he modificat el color de la regla h2. Diria que ja no cal canviar-hi res més, però si trobes a faltar-hi res avisa!

Pau Colominas (discussiócontribucions)

Perfecte, moltíssimes gràcies!

Resposta a «Ajuda amb la plantilla de viquiprojecte docent»