Viquiprojecte:Coneixement i aplicació de plantes UPC

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
(S'ha redirigit des de: VP:CAP-UPC)
Coneixement i aplicació de plantes   

#eduwiki · Universitat Politècnica de Catalunya · Coordinació: Albert Bestard · Xavier Argimon · Xavier Fàbregas · Pau Colominas
Benvinguts al Viquiprojecte Coneixement i aplicació de plantes UPC. Aquest viquiprojecte docent és impartit al 1r curs del Grau en Paisatgisme de la Universitat Politècnica de Catalunya. En són professors Albert Bestard, Xavier Fàbregas i Xavier Argimon amb la col·laboració a l'assignatura del viquipedista Pau Colominas.


Articles a crear o millorar[modifica]

Curs 2022-23
Drecera:
VP:CAP-UPC

Enllaços i consells[modifica]

Adjudicació d'espècies[modifica]

Llistat de redactors i correctors 2022-23

Ajuda bàsica[modifica]

Imatges lliures[modifica]

Recordeu que les llicències aptes per a la Viquipèdia és la CC-BY, CC-BY-SA o el Domini públic (PD). Aquí teniu les eines comentades per cercar imatges lliures:

  • Publicacions científiques en què explícitament es digui que el contingut és CC-BY o CC-BY-SA: Moltes editorials permeten filtrar els seus articles segons llicència (Elsevier, Nature Publishing, Wiley…),
  • Creative Commons Search: Heu de seleccionar les caselles Use for commercial purposes i Modify, adapt, or build upon.
  • Google Imatges: Filtreu a Eines > Drets d'ús > Etiquetades per a la reutilització amb modificació.
  • Flickr: Filtreu de Cualquier licencia —predeterminada— a qualsevol de les 3 últimes opcions (Se permiten el uso comercial y las modificaciones, Sin restricciones de derechos de autor conocidas o bé EE. UU. Actividad gubernamental).
I finalment, un cop baixades al vostre ordinador, carregueu-les al gestor de càrrega de Wikimedia Commons.

Caixa de creació de nous articles[modifica]

Podeu crear-los també a través d'un enllaç vermell. Si ja existeix l'article, aquesta caixa us portarà a l'editor de codi d'aquella entrada.

Traductor entre versions idiomàtiques de Viquipèdia[modifica]

Si l'utilitzeu, recordeu revisar el contingut final (enllaços, referències…), sovint queden detalls diferents respecte les altres Viquipèdies que cal acabar de polir. No traduïu articles amb etiquetes de mancances o sense prou referències.


Crea una nova traducció