Vés al contingut

Tema de Viquiprojecte Discussió:Actualització de processos/processos/Admissibilitat de científics i investigadors

Resum per Amadalvarez

Aquesta secció correspon a la primera conversa a la Taverna, de la que es va derivar a la creació d'aquest debat.

Els continguts s'han copiat aquí com a documentació, però no aporta contingut al debat en sí.

Amortres (discussiócontribucions)

@Amadalvarez Com és el primer que obro en aquest VP, no se si ho he fet be. He treslladat l'inici del debat a la taverna, però com és format article no permet incloure signatura i no se si és la idea que tenies. @Pere prlpz Tampoc he copiat la teva resposta en tant no sé si ho he fet be, ni he inclòs una nota en la taverna, per si he posat la pota de nou. Disculpeu les molèsties ocasionades

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Mira-ho com queda la pàgina que has obert amb el format std. de debat. Lo de la signatura és perquè les discussions (debats, millor) s'han de fer a la pàgina de discussió de la del procés (o sigui aquesta on som). La idea és que la pàgina de procés sigui una mena d'acta, on es descriu el problema, la justificació, es fa una proposta de debat, s'aporta documentació d'antecedents per il·lustrar que s'ha dit fins ara. A partir d'aquí, s'inicia el debat a la pàgina de discussió i, a mida que es van arribant a definicions, posicionaments amb acord, i concrecions, es van documentant a la pàgina del procés, amb l'objectiu d'acabar amb una descripció clara de la proposta de canvi que caldrà votar, si fos el cas. Fes-li un cop d'ull a com ha quedat, retoca tot el que vulguis i comencem. Suggereixo que convidis a participar des de la Taverna i posa un {{Ping project|Actualització de processos}} per convidar a tots els que s'han apuntat com a participants.

Gràcies

Amortres (discussiócontribucions)

Gràcies a tu. Obro la conversa en la taverna

Pere prlpz (discussiócontribucions)

On s'ha de discutir l'obertura? Ara mateix està parlant de promoure unes persones (no "posar-les en desavantatge") i no de construir una enciclopèdia.

Amortres (discussiócontribucions)

@Pere prlpz En la taverna he comentat que obrim el debat precisament aquí. No tenia molt clar el procediment, i tampoc he fet cap proposta concreta, la intenció és saber què opina la gent per si es pot o vol reformar l'apartat per científics i investigadors

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Les pàgines que funcionen com a acta haurien de tenir un botó gros i blau que posi quelcom com «accedeix al fòrum/discussió en marxa sobre aquest tema». Per obvi que sembli, m'ha costat adonar-me que el debat s’ha de mantenir a la discussió Flow de l'acta i no en una altra pàgina tipus «Viquiprojecte Discussió:Actualització de processos/debats/Admissibilitat de científics i investigadors». La icona petitona que duu a aquesta pàgina de discussió potser no és prou evident. Si us sembla bé ho canvio per un {{Botó clicable}} més vistós :)

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Per mi, cap problema. Penseu que és el primer debat i el sistema no estava testejat per usuaris reals.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Doncs jo encara no he trobat ni el botó gros ni la icona petita. El debat és en aquesta pàgina on som o és en un altre lloc?

Xavier Dengra (discussiócontribucions)