Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Propostes

Quan es proposa fusionar un article i n'eliminen la plantilla

3
Resum per Mercè Piqueras

Per eliminar l'avís, cal justificar-ho o arribar a un consens.

Mercè Piqueras (discussiócontribucions)

El 16 de setembre vaig posar una plantilla de fusionar a l'article Coca-Cola Zero fet per un usuari anònim i a la pàgina de discussió en vaig comentar els motius (és una varietat de coca-cola i l'article Coca-cola ja hi ha un apartat per a una altra varietat; se'n podria fer un altre per a la Coca-cola zero).

Avui un usuari que no sé si és el mateix que va crear l'article, perquè també és anònim, ha ampliat l'article i n'ha eliminat la plantilla de fusionar. No m'agrada entrar en guerra d'edicions i a més, no sé quins criteris hi ha per eliminar una plantilla d'aquest tipus. Si en algun lloc ho diu, no ho he sabut trobar. Per tant, ho pregunto aquí: com es decideix si la fusió que algú ha proposat es fa o no? Pot qualsevol eliminar-ne la plantilla sense debatre-ho per arribar a un consens?

Paucabot (discussiócontribucions)

Eliminacions d'avisos sense justificació ni consens s'haurien de revertir. Es podria suposar que la informació afegida fa que quedi clar que no s'ha de fusionar, però el fet que no hi hagi cap referència ni una no ajuda gens. Tenim un filtre que detecta precisament aquests tipus de canvis.

En general, els avisos es poden eliminar si hi ha consens a la discussió. Clarament, aquest no és el cas.

PS. Jo crec que la Coca-Cola Zero podria donar per un article independent com es pot veure a en:Coca-Cola Zero Sugar. Ara, el que tenim nosaltres, està a anys-llum de la versió en anglès.

Mercè Piqueras (discussiócontribucions)

Gràcies, @Paucabot. He tornat a posar-hi la plantilla i un comentari a la pàgina de discussió.