Tema de Viquipèdia:La taverna/Novetats

Viquitrobada a Amposta - del 18 al 20 de novembre

3
Judesba (discussiócontribucions)

Bona nit / bon dia a tothom!

Novament passo per aquí per recordar-vos que la Viquitrobada 2022 començarà en uns dies. Si teniu pensat venir, afanyeu-vos a inscriure-us-hi i a demanar-nos una habitació, si us plau. En Lluis_tgn i jo ho estem organitzant i ens convindria saber-ho amb temps per motius logístics. Si, a més, voleu participar a la Viquimarató d'Amposta / Safari fotogràfic, cal que us hi apunteu, també.

Tenim quasi enllestit el programa, que esperem que sigui del vostre interès. Però... encara ens calen algun(e)s talleristes!! Hi ha algú a la sala que pugui fer el taller de bots? Hi ha algú que pugui impartir el taller d'edició bàsic i supervisi la Viquimarató d'Amposta dissabte tarda? En aquest darrer cas, podrien ser diverses persones i fer torns.

Gràcies!

Judesba (discussiócontribucions)

Ara que tenim el programa pràcticament enllestit, us comento com queden alguns tallers / xerrades / presentacions i preguntar-vos si els podeu dur a terme o liderar. Ping a les persones a qui va dirigida la petició; responeu en un comentari més avall, si us plau. Gràcies!

  1. Una Viquipèdia de qualitat. Els 10.000. La Gran Quinzena Anual de Qualitat. ----> També articles bons i de qualitat. Es pot parlar de la darrera fita de la Viquipèdia i de l'intent de passar a 9a posició. ----> @Medol:, @Cataleirxs: i qualsevol altra persona que porti aquests temes habitualment.
  2. Taula rodona: Gestió de Viquiprojectes, participació i relacions amb institucions. ----> Com involucrar els centres, com motivar la gent a participar, etc ----> proposat per en @Cataleirxs: i secundat per en @Lluis tgn:
  3. Taller bàsic de Wikimedia Commons ----> No és el taller de llicències. Com carregar imatges, les categories, les infobox, formats de vídeos, els talls de veu, etc. ----> @Docosong:
  4. Taller de manteniment de la Viquipèdia ----> @Cataleirxs:, t'hi animes? Amb la teva experiència (Viquiprojecte Comunitat Viquipedista, etc) i l'ajuda que et poden donar els companys i les companyes ho tens fet.
  5. Viquimarató d'Amposta (II): Taller d'edició bàsic i Viquimarató ----> ara per ara hi ha apuntats @Lluis tgn: / @Docosong:, però aniria molt bé trobar algú altre amb experiència prèvia i que no fos d'Amical. @Alzinous:, potser?
  6. WikiShootMe i OpenStreetMaps ----> @Quelet:. Algú més que pugui fer-ho?
  7. Acollida de nouvinguts, mentorització, pàgines d'ajuda i avisos. ----> Si venen nous editors, mil vegades millor; poden parlar de les seves experiències i ajudar-nos a millorar. ----> @Alzinous:, @Cataleirxs:, @Sorenike:
  8. Comissió de Comunicació ----> Espai de trobada i discussió obert a tothom, per rebre propostes, que ens facin preguntes, fer valoracions, etc. Sobre comunicació en general (projectes germans) o la comunicació d'Amical. ----> @Lluis tgn:, @Davidpar:, @Medol:, Judesba i tothom que hi vulgui assistir
  9. Projectes germans: Viquidites. Viquiprojecte SheSaid. ----> Intentem re-impulsar Viquidites (Twitter i SheSaid). Si considereu que aniria bé tenir un espai de temps per ensenyar a editar Viquidites, digueu quanta estona caldria i ho gestionem. ----> @Docosong:, @Tiputini:, @Davidpar: (Twitter), @Catgirl:

També necessitem un(a) tallerista pel taller de bots que no sigui en Quelet i una persona que pugui fer el taller de multimèdia si en Marc Celeiro finalment no ve. Gràcies!

Cataleirxs (discussiócontribucions)

Bon dia. Comprenc la necessitat de mans però realment voldria dedicar la meva primera viquitrobada a escoltar-vos i aprendre. Gràcies de nou per l'oferiment.

Resposta a «Viquitrobada a Amposta - del 18 al 20 de novembre»