Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Tecnicismes

Catalaalatac (discussiócontribucions)

Algú que hi entengui més que jo em pot donar un cop de mà, si us plau? Els intento fusionar i no me'n surto.

He detectat que hi ha una confusió amb les muntanyes d'Andorra:

Gràcies

Amadalvarez (discussiócontribucions)
Isidre blanc (discussiócontribucions)

Em sembla que ara les coses ja estan endreçades. La confusió prové de les dades de la GEC que discrepen entre el nom del topònim i el mapa que mostra: Bony de Carroi mostra el Pic d'Enclar al mapa i Pic d'Enclar mostra el Bony de la Pica.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Un error que passa tant a la GEC com a la Viquipèdia en Cebuà és probable que vingui de Geonames, que és és la font que han fet servir totes dues per crear a l'engròs microarticles de topònims del món. Aquesta mena d'errors i duplicats són freqüents a Catalunya on són més fàcils de detectar perquè a Wikidata hi ha els punts de Geonames a través de la Viquipèdia en Cebuà i els punts de l'ICGC a través dels nostres articles, de la GEC o de càrregues directes des del Nomenclàtor o del Fitxer de Noms Geogràfics de Catalunya.

Si algú hi té interès, la GEC té un formulari de contacte per avisar d'errors i les coses evidents les resolen bastant ràpid.

Isidre blanc (discussiócontribucions)

És veritat, @Pere prlpz. Recordo haver notificat, ja fa temps, a la GEC un error i el varen resoldre ràpidament. Ara els informaré d'aquestes dues discrepàncies.

Catalaalatac (discussiócontribucions)

Perfecte! Moltes gràcies als dos. Ara tant Pic de Carroi, Pic d'Enclar i Bony de la Pica són correctes a Wikidata. Al GEC veig que ja ho han actualitzat i les dades també són correctes, tot i que no sé perquè no tenen una entrada per Bony de la Pica (que és una muntanya a Catalunya). Tema resolt!

Isidre blanc (discussiócontribucions)

Sorprenent la rapidesa amb que la GEC ha corregit les dades. Es mereixen una felicitació

Resposta a «Ajuda a Wikidata»