Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

Bernatargentona (discussiócontribucions)

Bona tarda,

He estat retocant els articles de Canon EOS, Muntura Canon RF i Muntura Canon EF-M i mirant els de Muntura Canon EF i Muntura Canon EF-S.

A l'article de Canon EOS, hi ha totes les càmeres d'aquesta serie, llistades per models i gamma, però a l'article de la Muntura Canon EF-S, torna a apareixer un llistat de "totes" les càmeres compatibles amb aquesta mateixa muntura.

La meva pregunta és: Com s'hauria d'organitzar això? és correcte que a l'article de Canon EOS, s'indiquin les càmeres organitzades per gamma i model, sense fer menció als objectius i després a cada muntura indicar els objectius sense indicar les càmeres?

Gràcies i salut

Yuanga (discussiócontribucions)

El que jo faria és: treure la taula de l'article Canon EOS, el que hi ha a la secció sobre muntura EF-S, i posar una plantilla {{AP}} que enllaci amb l'article.

Bernatargentona (discussiócontribucions)

Bones, aviam si ho he entes bé, elimino el llistat d'objectius EF-S de l'article Canon EOS, que ja esta a l'article Muntura EF-S? El tema de plantilla AP, intentare fer-ho però soc molt nou aqui i nose si sabre molt bé com fer-ho. Mirant de nou els articles, no seria també millor que les taules amb els models de càmeres estiguessin als respectius articles sobre muntures? Per exemple: La taula de càmeres amb muntura EF-M, en lloc d'anar a l'article Canon EOS, fos a l'article Muntura Canon EF-M. Merci

Yuanga (discussiócontribucions)

Em sembla bé la proposta. La idea és fer a l'article mare (Canon EOS) un petit resum sobre les càmeres amb muntura EF-M (o RF) i afegir-hi la plantilla {{AP}}, de manera que qui vulgui aprofundir sobre alguna de les muntures tingui un article més extens on consultar-les més detalladament.

Si tens qualsevol dubte sobre l'ús de la plantilla esmentada o sobre qualsevol altra cosa ja saps on trobar-me!

Bernatargentona (discussiócontribucions)

Bones, aviam si ho he fet correctament, espero que si, a l'article Canon EOS he eliminat les dades sobre objectius i càmeres i he posat la plantilla AP, la qual redirigeix a l'article de Muntura Canon EF-S i igual amb la Muntura Canon EF.

Si és correcta, faig igual amb els esquemes de càmeres? Els elimino de l'article Canon EOS i les trasllado a les muntures respectives? Enllaçant a l'article Canon EOS totes elles?

Espero haver fet correctament, sinó tiro enrere els canvis.

Yuanga (discussiócontribucions)

Ben fet :) No cal eliminar-ho tot (de fet les seccions estan per això), només si el contingut és massa extens i/o pot esdevenir un article propi.

Bernatargentona (discussiócontribucions)

Havia pensat en moure les taules de càmeres a les muntures adients i deixar només la plantilla AP amb poder una petita descripció a la secció, redirigint cap a l'altre artícle. Que et sembla? Merci per l'ajuda

Yuanga (discussiócontribucions)

A quines taules et refereixes?

Bernatargentona (discussiócontribucions)

Em refereixo a les taules de les càmeres (esquema de noms de les càmeres), els tres que hi ha a l'article Canon EOS Merci

Yuanga (discussiócontribucions)

No em sembla pas malament del tot. He estat revisant aquest article en altres idiomes i una gran part mantenen taules (simplificades sembla ser) a l'article principal. Això no vol dir que els copiem, però ens poden servir com a inspiració per a determinats canvis.

Bernatargentona (discussiócontribucions)

Si, jo també he revisat altres viquipèdies, buscant informació sobre el tema. Sobretot ho comentava, per que em sembla més entendor tenir-ho tot en un article, i el principal (Canon EOS) un petit resum del que ed trobara als altres articles. Intentare fer una edició i aviam que us sembla, de no ser correcte, tiro enrere les edicions. Merci