Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Propostes

Tasques de manteniment oblidades

12
Resum per Paucabot

Propòs una llista de tasques pendents.

Paucabot (discussiócontribucions)

Bon dia.

He fet una llista de tasques de manteniment pendents que no reben molta atenció darrerament. Si teniu un moment, potser voldreu fer una ullada a aquestes tasques o, fins i tot, adoptar-ne qualcuna:

EnllaçRecompteTasca a fer
Especial:Plantilles sense categoria155Categoritzar les plantilles en una subcategoria de Categoria:Plantilles
Especial:Plantilles demanadesCrear la plantilla en vermell si és necessari o eliminar-la en cas contrari
Articles amb FR i la plantilla Referències5631Eliminar la plantilla de manca de referències errònia
Categoria:Categories per omplir655Acabar d'omplir aquestes categories
Categoria:Plantilles de navegació per estandarditzar20Estandarditzar aquestes plantilles de navegació usant {{Caixa de navegació}}
Categoria:Infotaules per estandarditzar18Estandarditzar aquestes infotaules usant {{Infotaula}}
Categoria:Plantilles de navegació verticalsTransformar-les en plantilles de navegació horitzontals i moure-les al peu dels articles
Categoria:Pàgines amb etiquetes de Wikidata sense traducció128187Traduir les etiquetes dels ítems a Wikidata
Usuari:PereBot/imatges repetidesEliminar la imatge manual de l'article si ja apareix a la infotaula
Especial:LintErrorsCorregir diversos errors de sintaxi wiki
Categoria:Categories per indexar116Indexar les pàgines d'aquestes categories mitjançant la paraula màgica {{ORDENA:}}

Gràcies.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Alguns comentaris, especialment sobre falsos positius:

  • Usuari:PereBot/imatges repetides no està actualitzat, tot i que segurament encara indica errors útils (n'acabo de resoldre un). Si a algú li interessa puc intentar recuperar el programa. A més, compte que hi ha falsos positius perquè busca imatges repetides entre l'article i la infotaula i hi surten articles que ara mateix no tenen infotaula.
  • Tot i que sóc el primer a criticar l'abús habitual de la plantilla FR, Articles amb FR i la plantilla Referències pot contenir casos justificats, com per exemple quan la plantilla és en una secció que no té referències i li calen. També hi ha casos intermedis on segurament cal treure FR però posar CN en algun lloc, i segur que errors on cal treure FR.
  • Categoria:Categories per indexar conté unes quantes categories que hi són de fa anys però que ningú ha aclarit com s'haurien d'indexar, com per exemple les categories d'esglésies. A aquestes potser els hauríem de treure l'etiqueta de categoria per indexar.
Paucabot (discussiócontribucions)

Respecte de Usuari:PereBot/imatges repetides, potser sí que estaria bé recuperar el programa i anar actualitzant la pàgina de tant en quant, Pere. Seria possible?

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Ho intento.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Actualitzat amb gairebé tota la Viquipèdia repassada. Compteu que no és una llista de 9000 errors sinó una llista de 9000 pàgines on buscar errors. Els que pel títol sembli que hagin de dur infotaula són els que és més fàcil que siguin errors de veritat, ja sigui perquè tinguin la imatge repetida sense un bon motiu, o perquè no tinguin infotaula quan n'haurien de tenir.

Jmrebes (discussiócontribucions)

Sap greu, però la llista actual serveix de ben poc, la majoria de les pàgines indicades no tenen cap problema, és impossible a priori saber quines tenen i quines no tenen infotaula o quines tenen imatges duplicades. L'anterior versió m'estava servint per a corregir pàgines de poblacions amb imatges duplicades (feina feixuga: copiar la llegenda, portar-la a Wikidata, esborrar imatge duplicada), amb l'actual perdo molt de temps cercant problemes a les pàgines.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Hi ha un altre fil paral·lel sobre aquest tema on he explicat que he afegit més avall de la pàgina llistes d'articles d'items amb coordenades i items amb sexe, i que entre aquests hi ha molt pocs falsos positius. M'imagino que la part de l'anterior versió que et servia devia ser també la dels items amb coordenades.

Si alguna de les llistes de la pàgina no és útil la podem esborrar.

Jmrebes (discussiócontribucions)

Ahir vaig corregir gairebé 100 pàgines de la llista anterior, de les poblacions amb fotografies repetides. Continuaré amb el que hi hagi ara.

Jmrebes (discussiócontribucions)

Ja són una mica més de 200 pàgines corregides, afegint infotaula a moltes i suprimint imatges repetides. De mica en mica, queden un munt.

Judesba (discussiócontribucions)

Sobre "Articles amb FR i la plantilla Referències 5631 Eliminar la plantilla de manca de referències errònia": la plantilla FR no serà errònia si a l'article hi falten referències de la majoria del text perquè les referències són només per a dues o tres afirmacions puntuals. Eliminar-les no és la solució, perquè a l'article continuaran mancant-li les referències que el fan verificable; el propi text de l'avís ho diu: "Aquest article o secció no cita les fonts o necessita més referències per a la seva verificabilitat." Exemple: RuPaul.

Judesba (discussiócontribucions)
Jmrebes (discussiócontribucions)

Estic fent "Imatges repetides"