Tema de Viquipèdia Discussió:Esborrar pàgines

Cataleirxs (discussiócontribucions)

Ara hi ha moltíssimes propostes per esborrar (70?) i es fa molt difícil trobar temps per revisar-les totes amb una mica de rigor o per fer seguiment de les intervencions dels altres. Segurament els que han de comptar vots i arxivar també deuen anar de cul.

Agraeixo infinit l'esforç dedicat a trobar articles amb deficiències i iniciar el procés de votació, però us demanaria, si us plau, que tingueu paciència i espereu a que es buidi una mica la pàgina. Gràcies.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Més que tenir paciència a l'hora de presentar, demanaria no tenir pressa a l'hora de tancar les discussions.

Per altra banda, deixo dos comentaris que poden ser contradictoris:

  • Si realment tenim interès en alguna proposta però no ho tenim clar perquè no l'hem acabat d'estudiar, sempre podem votar provisonalment En contraneutral Consentible M'ho estic pensant però encara no ho veig clar i com a mínim evitarem el tancament ràpid per unanimitat.
  • Hauríem de tenir en compte que el que alguns usuaris puguin participar en totes les discussions d'esborrat només passa a les viquis petites. A Commons difícilment ningú donaria a l'abast a participar cada dia en totes les propostes encara que s'hi passés tot el dia. Segurament els interessats també hem de prioritzar una mica.
Quetz72 (discussiócontribucions)

Molt d'acord amb el En contraneutral Consentible M'ho estic pensant

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Si el feu servir, recordeu de treure'l al cap de pocs dies. Si no algú, amb tota la raó, proposarà una norma per prohibir-lo.

Resposta a «Clemència»