Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Novetats

Cataleirxs (discussiócontribucions)

Amb motiu del 8M, l'Ajuntament de Barcelona va publicar un mapa on substituïa els noms oficials per uns de dones representatives de la història de la ciutat. A la pàgina web, a més, hi ha una breu biografia de cadascuna. Amb una mica de retard, he creat el Viquiprojecte:Ciutat de dones, aprofitant-ne el llistat.

A hores d'ara hi ha 29 enllaços vermells i un bon grapat d'esborranys. Moltes de les que falten són personalitats d'associacions, líders veïnals... que sovint són difícils de referenciar -ara tenim una bona oportunitat. No es pot xuclar el text directament, diria que empra una llicència no compatible, així que toca arromangar-se. Si us engresca la temàtica, animeu-vos a participar.

Faig ping a @Tiputini, Pilardenou999, Amàzona (AWM): que m'havien ajudat una mica amb la preparació.

Gràcies a tothom.

Tiputini (discussiócontribucions)

@Cataleirxs Gràcies per la feina. Crec que la informació 'L'article no existeix', es podria treure, perquè ja surt el nom en vermell. Com ho veus?

Cataleirxs (discussiócontribucions)

@Tiputini és un tema de la plantilla per saber els bytes del articles, no crec que es pugui canviar. En realitat, la dada redundant és la primera columna, que no aporta res respecte la segona, però em sap greu perdre-la.

Pilardenou999 (discussiócontribucions)

Molt bé, gràcies. M'hi apunto!

Amàzona (AWM) (discussiócontribucions)

Aquests temes solen engrescar també en Medol i en Quelet.

Quelet (discussiócontribucions)

Sí, estem ficats amb els epònims femenins de centres docents i de carrers. Miraré de col·laborar-hi! Viquiprojecte Més Dones.

Cataleirxs (discussiócontribucions)

Bona tarda. Amb poquetes mans, però ja hem tret un terç dels enllaços vermells. @Pilardenou999, Llumeureka: gràcies pel vostre temps.

Al miler de viquipedistes que encara no ha participat: resten 19 articles per crear (i un centenar llarg per ampliar). Som-hi?

Cataleirxs (discussiócontribucions)

Hola! Hem omplert la Ciutat de Dones d'enllaços blaus, un total de 30. Ha sigut un mes d'aprenentatge ben entretingut. Gràcies als qui us heu sumat.

Recordeu que, en la mateixa pàgina del viquiprojecte, trobareu un segon llistat: S'ho mereixen, basat en una recent campanya de la Revista Sàpiens per reduir el biaix de gènere en el nomenclàtor de vies públiques catalanes. Aquesta segona llista, coordinada pels companys @Medol, Quelet:, consta de 19 articles. A hores d'ara, encara hi ha 16 en vermell, som-hi!

Resposta a «Viquiprojecte:Ciutat de Dones»