Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

Problemes amb enllaç a altres llengües, infotaula i imatges

7
Resum per Mercè Piqueras

Resolt seguint les indicacions de @Medol

Mercè Piqueras (discussiócontribucions)

He publicat l'article Alice Havers, que existeix també en algunes altres llengües. Tinc diversos problemes:

Enllaç a altres llengües. Quan intento afegir-hi enllaços a altres llengües em surt un avís que diu "Sha produït un error desconegut". Primer havia pensat que era perquè jo havia fet l'article amb el nom sencer de la biografiada (Alice Mary Havers). He vist que en altres llengües no hi posaven el middle name, perquè, com a artista, no el feia servir. Aleshores he reanomenat l'article, però segueix donant-me aquest error. Què dec haver fet malament?

Infotaula. Com en altres biografies que he fet, he posat la plantilla "Infotaula persona" i em pensava que sortirien les dades que hi ha a Wikidata de manera automàtica, però veig que no surt res. Com resoldre-ho?

Imatges. Volia fer una galeria d'imatges de quadres i il·lustracions de l'artista (a partir de Wikimedia Commons), però no sé com posar-les. Si li dic que no ajusti el text, em surten una sota l'altra, I si li dic que l'ajusti, l'apartat de les referències es barreja amb les imatges. Com es pot fer perquè quedin una a costat de l'altra , però sense barrejar-se amb l'apartat que segueix?

Medol (discussiócontribucions)

Els dos primers punts s'arreglen enllaçant l'article a wikidata. https://www.wikidata.org/wiki/Q16062545 On diu Viquipèdia, l'afegeixes el "ca" i escrius el nom de l'article i llestos. El tercer el millor és copiar el codi d'un article on hi hagi una galeria que t'agradi i canviar els noms de les imatges.

Mercè Piqueras (discussiócontribucions)

@Medol, gràcies. He anat a Wikidata i veig que ja sur en català. Intento fer algun canvi, com ara la descripció en català i no em deixa, diu que hi ha un error.

Medol (discussiócontribucions)

No surt en català a wikidata. Hi ha 4 entrades, en els idiomes cy, de, en i fr, però no el ca. Si vols ho faig jo, però penso que millor que vegis com es fa.

Medol (discussiócontribucions)

És aquí on cal afegir el català.

Mercè Piqueras (discussiócontribucions)

Ara ho he vist, gràcies! Ja ho he fet i aquesta part ja està resolta.

Mercè Piqueras (discussiócontribucions)

@Medol, a l'enllaç que m'has indicat, Dalt de tot a l'esquerra, on diu "Language", hi ha anglès i a continuació uns altres (clicant se'n veuen molts). On diu "Catalan", finalment m'ha deixat posar-hi la definició (pintora i il·lustradora anglesa". Però segueix sense pode fer els enllaços des de l'article. Potser és un altre lloc de Wikidata on ho he de buscar i afegir-hi el ca?

Quant a la galeria d'imatges, aquesta tarda faré el que m'has suggerit, gràcies.