Tema de Viquipèdia Discussió:Categorització

Paucabot (discussiócontribucions)
Pau Colominas (discussiócontribucions)

A favor A favor

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Força d'acord, però:

  • Aquestes plantilles no són l'única manera de confirmar el consens. Per exemple, hi pot haver discussions sobre una o moltes categories a la vegada, i alguns casos poden ser evidents (errors ortogràfics, per exemple).
  • Un dels problemes de la pàgina és que barreja polítiques i coses que no són polítiques tot i tenir una etiqueta de política, i darrerament tenim un problema greu amb editors que fan interpretacions molt literalistes de les polítiques i anatemitzen qualsevol desviació d'aquesta nova ortodòxia.

La part sobre reanomenaments no era originalment una política ni es va aprovar mai com a tal. Potser m'equivoco, però crec que la vaig escriure jo en una pàgina d'ajuda sense preguntar a ningú i és sobretot sobre tècnica. Aleshores, hauríem d'evitar introduir en aquesta secció res que pugui arribar a ser entès com a vinculant, fins i tot per la més estreta de les ments.

Aquesta secció comença amb una frase relacionada: "Abans de reanomenar una categoria, assegureu-vos que el canvi de nom té consens", que no és una política en sí mateixa però reflecteix una norma general. S'hi podria afegir que pels casos usuals les plantilles moure i movent són una manera adient de confirmar aquest consens.

Resposta a «Petita addenda sobre reanomenaments»