Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

Mercè Piqueras (discussiócontribucions)

Volia proposar l'esborrament de l'article Temporada 2022-23 de l'AEC Manlleu, perquè el seu contingut, gairebé idèntic i fet pel mateix usuari (@Arternia13), es troba dins de l'apartat Temporada 2022-23 de l'article Agrupació Esportiva i Cultural Manlleu, però les instruccions que veig per a proposar l'esborrament em desborden. Podria fer el primer pas (l'he fet, però sense arribar a clicar "Publica"), però em perdo per fer la proposta a la Pàgina de propostes; jo no hi veig la plantilla precarregada que diu que hi trobaré.

Si algú altre pensa que caldria esborrar la pàgina per la redundància i té pràctica en propostes d'esborrament, li agrairia que ho faci. O si em podeu indicar algun altre lloc on hi hagi unes instruccions per a gent amb pocs --o nuls-- coneixements d'edició de codi, també ho agrairia.

Llatpic (discussiócontribucions)
Paddy Mc Aloon (discussiócontribucions)

Crec que seria millor fusionar-lo amb el de l'entitat.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Vagi per davant que els articles d'esports i esportistes són dels que menys valoro dins la VP.

Ara bé, els articles d'una temporada d'un club no es poden entaforar sistemàticament dins de l'article del club. Aquest club va per la 91a. temporada, us imagineu fer 91 seccions dins l'article del club ?.

Un altre motiu que no sempre es compleix, però que en aquest cas s'ha recollit, són dades variables com el cos tècnic que pot variar entre temporades (acostuma a ser més volàtil que el president) i no val posar-ho a nivell de club.

Si considereu que s'ha d'eliminar, no m'hi ficaré. Però traspassar les dades al nivell superior com un acte d'indulgència no em sembla una bona solució.

En cas que s'opti per no eliminar-ho, caldria afegir un enllaç tipus {{article principal}} a la secció Temporada 2022-23 de l'article del club.

Salut !

Resposta a «Com fer proposta esborrament»