Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

Joandrés (discussiócontribucions)

Mireu, estic fent la pàgina s'Arenella, una illa de Cadaqués, i trobo que hi ha dues pàgines de wikidata fetes: Q20545650 i Q24003750. La primera està lligada a una pàgina en gallec i la segona a pàgines en 3 idiomes: castellà i dos rars. La primera és més antiga, però té molt poques dades, i la segona una mica posterior, però amb més dades i imatge.

Crec que la teoria és agafar la més antiga, però en aquest cas sembla més pràctic agafar la segona. Esteu d'acord?

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Si estàs segur que són la mateixa cosa i no hi ha solapament d'interwikis pel que dius, el camí més fàcil i segur és fer un "merge with" de dos en dos (està al desplegable "Més" al costat de la caixa de cerca). El sistema ja fa la suma lògica i determina quin és l'item que ha de quedar, redireccionant la resta cap a ell.

Quetz72 (discussiócontribucions)

A parer meu sí, és més fàcil traslladar un interwiki que 3, i més encara si inclou menys informació. Assegura't en tot cas que no es perd cap dada amb la fusió, malgrat que és automàtic a vegades hi ha conflictes entre registres i es pot perdre alguna cosa.

Joandrés (discussiócontribucions)
Pere prlpz (discussiócontribucions)

Normalment és irrellevant quin es trasllada a quin perquè no cal traslladar res sinó fusionar els dos elements a Wikidata. Com que ho fa un giny, la feina és la mateixa si s'ha de moure moltes declaracions i interviquis que si se n'ha de moure molt pocs.

Resposta a «Wikidata duplicada»